Kinek milyen monitora van? Mennyire van megelégedve vele?
LG 22MP55HQ
Nagyon jó monitor. IPS ami meg is látszik bármilyen szögből nézed mindenhogy ugyan azt a színt mutatja.
BenQ G2220HD
nem sokat használom a gépet, de netre és FSX-re jó
BenQ GL2250M TN Paneles monitor.
Nagyon jó képe van, gyakorlatilag nem látok különbséget VA panel és ez között, leszámítva azt, hogy a TN panelnél ha nagyon alulról vagy felülről nézem a képet, sötétedik.
Dell P170S
1280x1024, LCD TFT, 5ms
Igazából meg vagyok vele elégedve, de majd le akarom cserélni egy 24"-os Full HD IPS monitorra, de előbb új vga.
LG L1950S TN 12ms 1280*1024 Öreg de mebízható(10 éve megvan), A TN paanelhez képest jó képe van
HP LP2650 S-IPS 8ms 1600*1200
Szép képe van.
Hannstar HG216D: Ezt nagyon szeretem a 16:10-es képarány miatt, de nem mai darab, a színei közel se szépek. A beépített hangszórók minősége nagyon gyatra, pedig ha heti 20 percre kéne sokat mondok.
Samsung T22C300: Újabb fajta TN, annyira nem gány mint pár éve, a színei bőven elfogadhatóak(amúgy is csak én nézem szemből), csaj az a fránya 16:9. Mivel TV is egyben, így a beépített hangszórók megleptek, szinte élvezhető is.
A következő még az év folyamán egy 1920*1200-as IPS monitor lesz.
HP 1730 -régi, 1280x1024, van rajta kép oszt' ennyi.
Előző egy MAG 770PF katódsugárcsöves monitor: na azzal tényleg meg voltam elégedve. Csak az a fránya helyigény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!