Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a konfig hogy boldogulna a...

Ez a konfig hogy boldogulna a játékokkal?

Figyelt kérdés

Üdv!

Van egy gépem, illetve még hiányzik a memória, és a számítógép ház.. szóval egy félkonfignál azért több.. :D

CPU: IntelCore 2 Quad Q9300 @ 2.5GHz

LAP: Foxconn Q45M (Socket 775)

VGA: GIGABYTE GTX750Ti 2GB

TÁP: FSP HEXA+ 400W

HDD: Hitachi Deskstar 500GB 7200RPM (SATA2)

RAM: --- (4GB, később max. 8GB lesz szerintem)

HÁZ: ---

Monitorom felbontása: 1280x1024 (nem lesz csere mostanában, talán majd ha pár év múlva veszek egy erősebb gépet..)

Szóval ha meglesz a memória is, akkor hogy vinné a mostani / régebbi játékokat?

Itt egy lista amikkel szeretnék játszani:

Far Cry 3-4, Crysis 1-2-3,

COD: WAW-BO-BO2-MW-MW2-MW3,

Battlefield 3-4

CS:GO, Fallout 3..

Szóval nem Quantum Break meg GTA V ultrán kaliberű játékokat akarok, hanem elég lenne a felsoroltaknál Medium beállítás is, csak legyen játszható.. (30-40FPS legalább)

Szerintetek van rá esély, hogy a felsoroltak szépen fognak futni azon a felbontáson? Használható válaszokért, tapasztalatokért megy a zöld.

("vegyél i5-öt" hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi)

2016. máj. 20. 19:43
 1/3 anonim ***** válasza:
proci miatt crysis 3 kérdéses, de 1280-as felbontásnál lowon annak is mennie kell, a többivel nem lesz gond.
2016. máj. 20. 19:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, próbáltam nézni youtube-on gameplay videókat, azonban nem volt Q9300 + 750Ti kombó, szóval nem mentem valami sokra.. Ezért is írtam ide, remélem itt megtalálom a kérdésemre a választ
2016. máj. 20. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:
A proci valóban nem teljesen a legújabb architektúra, és a gpu sem, viszont az általad felsorolt játékokkal el kell, hogy boldoguljanak, azonban csodát ne várj, lesz bőven kompromisszum a beállítások terén amit valószínűleg meg kell majd kötnöd...
2016. máj. 21. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!