Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Bátorkodtam összeállítani egy...

Bátorkodtam összeállítani egy Gamer PC-t. Szerintetek, boldogulna a mai játékokkal magas beállításon?

Figyelt kérdés

Szóval a gép paraméterei:

Intel CORE I5-4570S 2.90GHZ SKT1150 6MB CACHE BOXED (BX80646I54570S) – 47.396

GIGABYTE GF GTX660 OC 2GB 192bit DDR5 PCI-E GV-N660OC-2GD Videokártya - 49.213

ASUS B85m-g (90mb0g50-m0eay0) – 19.329

Kingston DDR3 KIT 8GB HyperX Genesis 1600MHz Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 2) – 24.578

CoolerMaster Cooler Master Midi - Centurion 610 600W- Black - RC-610-SKN1 – 22.835

Össz: 163.324 ft

Házat még nem néztem hozzá. Szerintetek jó, vagy esetleg hasonló árban valami jobbat tudtok?

2014. febr. 4. 10:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

R9270x vga val jobb lenne

Egyébként biztos kell az intel mert amd-ből jobbat lehetnr összehozni

2014. febr. 4. 11:34
 2/15 anonim ***** válasza:

Csak játszani nem a legjobb, mert a processzor irányába van eltolva a gép. Ez persze attól is függ, később mennyi van a fejlesztésre.

Ha nincs rá annyi, akkor én ezt venném:

FX-6300

M5A97 EVO R2.0

R9 270X

Olyan ház, amiben nincs táp és külön egy XFX Pro 450w

2014. febr. 4. 11:37
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Játékra kellene a gép, természetesen. Ha esetleg hasonló árban összeraknátok AMD-s procis gépeket, azt megköszönném!
2014. febr. 4. 11:50
 4/15 anonim ***** válasza:
Amit írtam, az nagyjából azon az áron van. A ház is drágább lesz így és a vga is, ennyi meg lejön a cpu-ból.
2014. febr. 4. 11:52
 5/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!
2014. febr. 4. 11:54
 6/15 anonim ***** válasza:

Off : Azért kíváncsi lennék arra, hogy létezik itt, ezen az oldalon olyan összeállítású gép, amire minden ki egyhangúan azt mondaná : Ez jó, a célnak megfelel.

Kizártnak tartom ezt !!! Tudom. A számtek rohamos fejlődése. . .bla-bla. De akkor is. Mindíg mindenbe bele tudnak kötni a hozzáértők. Megmosolyogtató.

Akinek nem inge, ne vegye magára !

2014. febr. 4. 12:01
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem azt írtam, h a célnak nem felel meg az összeállítás, hanem azt, hogy nem arra a célra van összeállítva.

Egy 3 millió ft-os tervezésre összeállított géppel is lehet játszani, csak nem arra van összeállítva.

2014. febr. 4. 12:04
 8/15 anonim ***** válasza:

Bocsánat. Én nem akartam személyesen senkit sem megszólítani. Sőt.

Amihez én nem értek, abba nem szoktam beleszólni, most sem teszem. Csak kb 2 éve olvasgatom az ilyen "összeraktam egy gépet, na milyen ?" típusú kérdéseket, és még egyszer sem láttam azt, hogy egy az egybe valaki leírta volna, hogy ez JÓ. Vagy a prociba, vagy a VGA-ba, vagy ebbe, vagy abba mindíg belekötnek. Mondom, én ehhez nem értek, de azért az érdekes, hogy amit a kérdező kérdez, az sosem jó. ez jórészt nem a kérdező hibája, hanem . . . .

2014. febr. 4. 12:17
 9/15 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy olcsóbb AMD-ből, mint Intelből/Nvidiaból, de hogy jobb is, azt vitatnám. A driverhelyzet tragikus Radeon-fronton: többször is előfordult, hogy az első napon megveszek egy játékot, és napokig, néha hetekig nem tudok normálisan játszani vele, amíg ki nem jön egy bétaállapotú Catalyst, ami helyrehozza. Az Orcs Must Die konkrétan egy évig nem indult el a gépemen, mert az AMD szerint "csak nagyon kevés kártyát érint ez a probléma" (hivatalos közlemény). Az ötödik ilyen eset után azt mondtam, végeztünk, mostantól csak Nvidia.

Igen, tudom: az AMD a király, soha senkinek nem volt ilyen gondja. Nekem bőven elég, hogy én, a barátnőm és az öcsém mennyit szívtunk vele.

2014. febr. 4. 12:17
 10/15 anonim ***** válasza:

Ez általában azért van, mert aki kiír egy kérdést erről, az csak pedzegeti a témát, de valójában képtelen a saját igényeit felmérni és ehhez igazítani a gépet. A kérdező összeállításán is tökéletesen látszanak a "külső" hatások, amit mások sugallanak alaptalanul: Az Intel és az Nvidia a király, azt kell venni.

Igen ám, de ezek a kijelentések nem veszik figyelembe az egyéni érdekeket, kinek mire kell egy gép, melyik alkatrésznél milyen paramétereket kell figyelembe venni.

Lásd a kérdésben is szerepel egy 600 wattos CM táp, ami jár a házzal. Jobb, mint egy Codegen, ez tény, de egy XFX 450-el fel sem ér, árban pedig hasonlóan alakul.

Az nVidia driveres támogatása lehet, hogy jobb pár játékban, de a kérdésben is 49-ért szerepel a sima 660-as, ehhez képest az R9 270x 55-be kerül és kb 40%-al erősebb nála, egyértelmű, miért választanak többen AMD-t.

Az nVidia most egyedül a felső házban van jó pozícióban, amíg nem lehet kapni egyedi hűtésű 280 és 290-es kártyákat, utána ott is vége lesz az uralmuknak.

2014. febr. 4. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!