Az valójában igaz, hogyha modjuk átépítjük a gépet (alaplap, proci, vga és ram csere) és Win 8.1-nél újabb rendszer van a gépen, akkor a csere után nem kell újratelepíteni a windows-t?
Figyelt kérdés
Valamelyik válaszban láttam ezt2016. máj. 18. 20:35
1/4 anonim válasza:
Igazából ha winxp-nél újabb akkor meglehet hogy bírni fogja. Ram csere esetén amúgy sem kell, azt biztosan hiba nélkül felismeri(kivéve persze ha mondjuk 3 giga ramról bővítesz 8-ra és 32 bites rendszered van, mindegy hogy milyen akkor kell az újratelepítés).
Nagyon valószínű hogy beröffenne a rendszer egy cpu csere után, ettől függetlenül rendszergazdaként javasolni tudom, hogy érdemes újra telepíteni. Használattól függően kb évente egyszer amúgy sem árt.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ajánlott az újratelepítés(a különböző driverek miatt)
3/4 anonim válasza:
Alaplap cserénél eleve kell egy újratelepítés.
De a többinél nem, RAM-ot fel fogja ismerni, ha megfelelő az OP (32 vagy 64 bites), CPU-t csak kipattintod majd vissza és kész is, VGA meg kb folyton cserélhető, drivert törölni, kiszedni, másik be és driver föltelepít.
4/4 anonim válasza:
hát, ha baromi kényelmes vagy akkor lehet nem kell, de én azért meg csinálnám, ha már képest voltam egy nagyobb összeget kiadni valami új hardverre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!