Hogy mentsem meg a vinyómat?
Tehát az egyik partíciód még megvan?
Nekem, amikor hasonló történt, át akartam méretezni az egyik partíciómat (amin az adatok is voltak), sajnos az is megszakadt, csak odáig jutott, hogy a partícióm "felbontotta". Szintén nem látszott a sajátgépben.
Azt csináltam, hogy a programot újra letöltöttem, feltettem, és az összes üres területre létrehoztam egy új partíciót, újraindítás után már a Windows is felismerte, bár néhány fájl hibás lett, illetve néhány fájlnévvel történt egy kis kavarodás, szinte mindent visszahozott.
Ha ez mégsem vezetne eredményre, akkor miután új partíciót csináltál valamilyen adatmentőprogrammal el tudod érni a fájlok többségét (pl. GetDataBack).
Ha nincs működőképes partíciód, akkor írd ki az Ubuntu Linux operációs rendszert, arról bootolj be (ilyenkor a memóriába tölt, nem veszik el semmi), és használd a Gparted programot (rendszer/adminisztráció/gparted) ugyanehhez, szinte ugyanúgy működik, illetve próbáld Linux alól elérni az adataid (helyek/itt válaszd ki a partíciót), onnan akkoriban nekem is sikerült, így ki tudnád írni, és formázni, utána pedig visszarakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!