Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményed a Imperium...

Mi a véleményed a Imperium Gamer HD PC-ről?

Figyelt kérdés
Most lettem 14 éves és szeretnék haladni a korral mert a gta-sa megy csak a gépen konkrétan meg a call of duty 2 tehát ez a generációs játékok és minnél olcsóbb kellene és ezt találtam sok rosszat hallok róla konkrétan miis a baj vele? itt a link: [link]

#PC #játék #gép #generőció
2016. máj. 17. 19:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
HA nem értesz hozzá akkor hidd el nekünk ez egy rakás szar. Nem ,hogy 5 évig hanem jelen pillanatban sem tudsz játszani az említett játékokkal.
2016. máj. 17. 21:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Úgy látom nem akarod évente fejleszteni akarsz egy gépet ami kiszolgál pár évig ezért írtam össze 1 megfelelő konfigot neked. Lehetne skylake stb de most a jelenre koncentráltam mert úgy gondolom a válaszaid alapján kell egy gép és bírja "5év mulva" meg csere az egész egyben.

Ez 115.000 Ft, de minden játék amit említettél elfog rajta szépen menni, és pár évig használhatod új játékokra ha ésszerűen állítod be. Remélem segítettem.

Asrock FM2A58M-VG3+ R2.0 alaplap

AMD Athlon X4 880K CPU

Western Digital 1TB 64MB

Kingston 2x4GB DDR3 1866MHz HyperX Fury Black HX318C10FBK2/8 memória

Chieftec Force 400W CPS-400S dobozos tápegység

Zalman ZM-T1 Plus számítógép ház

Gigabyte GTX750 Ti 2GB DDR5 GV-N75TD5-2GI videokártya

2016. máj. 17. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!