Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Honnan érdemes gamer laptopot...

Honnan érdemes gamer laptopot nézni?

Figyelt kérdés

[link]

Ehhez hasonlót szeretnék, lehetőleg 250.e forint alatt.

Ezen az oldalon elvileg már nincs többé ilyen, pedig pont ilyen kellett volna :(

Nagyon fontos lenne az 1 TB SSHD és, hogy Nvidia kártyás legyen, legalább 750m-es.

2014. okt. 25. 20:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Gamer laposok 300K körül !KEZDŐDNEK!

A 250K forint alattiakkal, el lehet játszogatni.

2014. okt. 25. 20:12
 2/9 anonim ***** válasza:

Gamer LAP-TOP -ot sehonnan, mert ugyanannyi pénzből, amennyit a gamer laptopra költesz annyiból egy 5-ször jobb gamer pc-t lehet összerakni és nem ilyen ELŐRE összerakott szarokat, amiben lehet, hogy nem is az van, amire számít az ember...

Tehát, ha gamer vagy, akkor én egy asztali PC -t javaslok, de nem előre összerakottat, hanem olyat, amit te magad állítasz össze.

Ha nem értesz az ilyenek összeállítására, akkor kérj meg olyat, aki tudja, hogy milyen lenne a legjobb az adott pénzösszegből, de előre összerakottat nem nagyon javaslok, főleg gamerkedésre... :P

2014. okt. 25. 20:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Kedves #2, arra nem gondolsz ,hogy neki azért kell a gamer laptop, mert esetleg ha iskolás, és koleszba jár, akkor valami kell neki, azért mégis.
2014. okt. 25. 20:26
 4/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ha ez még belefér,ez fullHD és GT755M valamint i7.

Viszont én nem értem mire jó ez,hogy "Gamer laptop"

250 ezerből bőven kijön egy korrekt notebook,integrált VGA-val,plusz egy a linkeltnél jóval combosabb asztali gép monitorral együtt.

2014. okt. 25. 20:29
 5/9 Reiber Péter ***** válasza:

Paraméterekben ez is hozza sőt kb felülmúlja:

[link]

250alatt, I7, nvidia 840M, 1T ssd, stb.

2014. okt. 25. 20:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Mindenképp laptop kell, mert egyetemre járok, asztali pc-t meg nem tudok csak úgy "pakolgatni" munkára, meg tanulásra és ált felhasználásra is kell, viszont játszani is szeretek.. így csak a laptop jöhet szóba. Egyébként hol/hogy tudok összerakni magamnak? mert nyilván azt preferálnám én is..
2014. okt. 25. 20:38
 7/9 anonim ***** válasza:
2014. okt. 25. 21:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Az más, ha koleszos vagy...
2014. okt. 26. 13:04
 9/9 anonim ***** válasza:
2014. nov. 11. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!