Honnan érdemes gamer laptopot nézni?
Ehhez hasonlót szeretnék, lehetőleg 250.e forint alatt.
Ezen az oldalon elvileg már nincs többé ilyen, pedig pont ilyen kellett volna :(
Nagyon fontos lenne az 1 TB SSHD és, hogy Nvidia kártyás legyen, legalább 750m-es.
Gamer laposok 300K körül !KEZDŐDNEK!
A 250K forint alattiakkal, el lehet játszogatni.
Gamer LAP-TOP -ot sehonnan, mert ugyanannyi pénzből, amennyit a gamer laptopra költesz annyiból egy 5-ször jobb gamer pc-t lehet összerakni és nem ilyen ELŐRE összerakott szarokat, amiben lehet, hogy nem is az van, amire számít az ember...
Tehát, ha gamer vagy, akkor én egy asztali PC -t javaslok, de nem előre összerakottat, hanem olyat, amit te magad állítasz össze.
Ha nem értesz az ilyenek összeállítására, akkor kérj meg olyat, aki tudja, hogy milyen lenne a legjobb az adott pénzösszegből, de előre összerakottat nem nagyon javaslok, főleg gamerkedésre... :P
Ha ez még belefér,ez fullHD és GT755M valamint i7.
Viszont én nem értem mire jó ez,hogy "Gamer laptop"
250 ezerből bőven kijön egy korrekt notebook,integrált VGA-val,plusz egy a linkeltnél jóval combosabb asztali gép monitorral együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!