Érdemes-e gamer laptopot venni?
Azt szeretném megtudi érdemes -e gamer laptopot venni mégpedig Asus G750JZ.
Processzor: Intel Core i7-4700HQ (6M Cache, 2.40 GHz, up to 3.40 GHz));
Kijelző: 17.3" FULL HD (1920x1080); matt, LED megvilágítás;
Memória: 8 GB DDR3 1600MHz;
Merevlemez: 1000GB SATA 7200rpm;
Grafikus kártya: Nvidia Geforce GTX 880M 4GB GDDR5;
Optikai meghajtó: DVD/RW SuperMulti Double layer;
Egyéb jellemzők: Wifi: 802.11b/g/n; 4 x USB 3.0; kártyaolvasó: 3-in-1; HDMI™; VGA; Webkamera; Bluetooth v4.0; LAN: Gigabit; Billentyűzet világítás; akkumulátor (cella): 8; üzemidő (óra): 3
Operációs rendszer: Windows 8.1 (64bit)
Az ára 1290€ (euro)
És mielőtt azt irnátok vegyek asztali PC-t mert az fel ennyire drága, előre jelezném nincs helyem rá hova tenni.
u.i gondoltam még a asus g551jm 15" -re (900€)is de ezt, elvetettem.
Az ilyen ún. gamer notebookokat mindig inkább olyan környezetben tudtam elképzelni, ahol egy kollégista ezzel ingázik a koli és az otthona között. Ez egy erős gép, a hűtése nem tudom, milyen, de ha erre van szükséged, akkor ezt van. Rendes játékhoz viszont mindenképp kell hozzá rendes billentyűzet (az egér ugye magától értetődő).
Esetleg valami gamer egybegép, de azok is hasonló korlátokkal küzdenek, mint egy notebook.
#6 Én is arra gondoltam.
Manapság már vannak kicsi házak, amiben ugyanúgy elfér minden.
Pl.: [link]
Ebbe beleraksz pár erős alkatrészt, és olcsóbban megúszod, mint a laptoppal, és nagyobb teljesítményt kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!