Core2Quad Q9300 + GTX750Ti 2GB, hogy futnának a játékok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A kérdés adott, ezekkel szeretnék játszani:
- FarCry 3
- FarCry 4
- Néha egy kis CS:GO
Meglenne 40-50FPS?
(Nem FullHD-n játszanék, és elég nekem a medium is)
Illetve írnátok pár olyan játékot amik legalább 2010esek (vagy újabbak) és nem processzor igényesek?
Köszi.
2016. máj. 16. 20:36
1/7 anonim válasza:
ezek még futnának.. kb 2-3 évvel ezelőtti játékok elfutnának tűrhetően
3/7 anonim válasza:
Még a GTA 5-öt is elvinné normálisan.
4/7 A kérdező kommentje:
Rendben, igazából a CPU miatt írtam ki a kérdést, néztem videókat, elvileg elég szépen futnának a felsorolt játékok, ennél gyengébb VGA-val is. Viszont azt is tudom, hogy a proci nem egy mai darab és sokat nem várhatok tőle.
Szóval ha az említett játékok futnak olyan 40körüli átlag FPS-sel az már bőven jó lenne.
Jöhetnek még válaszok, esetleg akinek hasonló gépe van az is írhatna. Mentek a zöldek.
2016. máj. 16. 21:46
5/7 MGéza válasza:
Nem kell aggódni. Mindenki úgy odavan, hogy az aknakereső futtatásához is minimum i5-öt ajánl, abból is skylaket, az igazság viszont az, hogy átlag igények kielégítésére bőven elég egy Q core is, nem nagyon van olyan ami kifogna rajta, legfeljebb majd most a VR.
6/7 anonim válasza:
hát sajna tapasztalatból mondom hogy az új játékok kifognak a core 2 quad-on is.. de nem panaszkodhatunk sokáig bírták!
7/7 A kérdező kommentje:
Ha a felsoroltak futnam, mar boven jo. Kb. 60-bol lett meg a pc, szoval csodat nem varok :)
2016. máj. 17. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!