Core2Quad Q9300 + GTX750Ti 2GB? Lenne limitem?
Üdv!
A fent említett processzor van a gépemben, 4GB memória, 400W BeQuiet tápegyság, Q45 chipset alaplap (tuning kilőve :s )
Szóval a gépbe vennék egy viszonylag új, belépő szintű játékos kártyát.
Ugye tuning nagyjából kilőve, szóval alapórajelen menne a processzor.
Itt leszögezném, hogy nem ultán szeretnék játszani az összes új játékkel, meg hasonlók, hanem egy egyszerű játékos gépet szeretnék varázsolni a meglévő "konfigból".
Tehát ilyen FarCry3-4, COD sorozat, AC Black Flag meg ilyen 2-3 éves játékokkal szeretnék majd játszogatni.
A lényeg, hogy játszhatóak legyenek a játékok, szóval legyen olyan 30-40 FPS-em átlagban..
Szerintetek van rá esély, hogy a proci "kihajtja" a legtöbb esetben a kártyát?
Kérdés:
Az említett processzor limitálná-e a kártyát? Illet ha igen, akkor mekkora mértékben?
30-40 FPS-hez pér éves játékokban bőven jó ez az az összeállítás.
Az hogy mi "hajt ki" mit az erősen relatív.
Rendben, megnyugtattatok.
Amúgy már írtam ki hasonló kérdést, ott HD7870 mellé akartam, viszont úgy tűnik az túl nagy falat lett volna már a procinak. Akkor szerintem a 750Ti mellett maradok. Mentek a zöldek.
#6 Köszönöm a kérdező nevében is a kioktatást, és a javaslatot is , hogy mit vegyen. Csak a helyzet az, hogy nem ez volt a kérdés.
Majd ha te rendelkezel a pénzemmel, te leszel az első akinek üzenetet írok ilyen ügyben. :)
Pont ilyen gépem van, csak 8 Gb rammal. Az újabb játékokkal már nem, de a 2 évnél régebbiekkel azért még elboldogul.
HD-n 30-40 fps re számíts, medium beállításon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!