Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hibás lenne az alaplapom?

Hibás lenne az alaplapom?

Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra jelek nélkül nem működik normálisan a gépem. Reggel bekapcsoltam , és csak kb 4 másodpercre kapcsol be a gép , felpörög minden, utána leáll a gép.Megnyomom a bekapcsológombot, felpörög , utána csak a tápegység pár perces kikapcsolásával indul be újra pár másodpercre. Néha teljesen beindul a gép, következő indításkor már nem jó, Amikor nem akart elindulni lecsupaszítottam róla mindent, csak alaplap-ram-processzor kombót hagytam meg és úgy is 4 mp múlva kikapcsolt.Gyanakodtam a tápegységre is , de azt viszont kimértem multiméterrel, és mindenhol stimmeltek az értékek. Így hát csak az alaplapra tudok gondolni mint a hiba forrására.A segítségeteket előre is köszönöm!
2016. máj. 16. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Teljesen nyilvánvaló, hogy tápegység/alaplap közül lesz valamelyik, de terhelés alatt nem úgy viselkedik a tápegység, ezért egy egyszerű multiméter méréssel nem fogsz sokat megtudni. A pontos típusokat pedig írd le.
2016. máj. 16. 18:17
 2/4 A kérdező kommentje:

asrock960gm-gs3

x4 965

FSP he 400

hd 7850

Mivel most a "véletlenül" bekapcsolódó gépről írok , leteszteltem játékkal (witcher 3) és nem volt semmilyen gond vele

2016. máj. 16. 18:23
 3/4 A kérdező kommentje:
ezt néztem ki új lapnak : [link]
2016. máj. 16. 18:26
 4/4 Lord Hidan ***** válasza:
Nem fontos ilyen drága lapot venned. Hexával ugyse tudsz tuningolni
2016. máj. 16. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!