Gondok a táppal? (többi lent)
A helyzet a következő. Adott egy Zalman 500W ZM500-GSII táp, aminek ki kell szolgálni: - egy Asus B85M-GAMER alaplapot
- egy Intel Core i5-4460 processzort
- Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz CMZ8GX3M2A1600C9B memóriát
- egy Asus R9 390 8GB DDR5 STRIX-R9390-DC3OC-8GD5-GAMING videokártyát
- egy Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemezt
- és egy Zalman Z11 Plus számítógép házat
A probléma az hogy körülbelül 3 napja belekezdet egy új hobbiba a drágám, vagyis egy bizonyos idő után (ez mindig változó, legutóbb 20 perc után(előtte 1 órát pihent a gép), de olyan is van hogy 10 órát kibír folyamatosan) kikapcsol (utána egyből be), leginkább ahhoz tudnám hasonlítani mintha elmenne az áram. Tény és való hogy a vétel óta eltelt fél év alatt átélt 2 tényleges áramszünetet (nem vagyok szakértő, de meg merem kockáztatni, hogy ha kikapcsolt állapotban éri az áramszünet az mindegy neki, ha viszont még akkor is számít, akkor ez a szám lényegesen több), de a 2.-is 3 hete volt, úgy hogy nem tudom mire vélni ezt a hirtelenjében jött kikapcsolást. Gondoltam arra hogy nem bírja el a gépet, de akkor eddig miért nem volt gond, főleg úgy hogy egyszer minden maxra volt húzva? Gondoltam arra is hogy túl melegedig , de ez is hogy-hogy csak most jelentkezik (kitakarítva 2 napja volt). Nem mellesleg még ezelőtt az 2 héttel meg jelent egy kerregő hang, ami nem sokkal a gép beindítása után megszűnik, és ha újra indítom sem jön elő, csak ha huzamosabb ideig pihen a szerkezet ( lásd este 10-től olyan délután 3-ig). Van valami ötletek, arra hogy mi lehet a gond? Tényleg a a táp ventilátora a rossz, vagy a probléma egész máshol keresendő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!