Az lenne a kerdesem egy. Intel hd graphic 3000 video kartya menyire jo jatekra I3as procival vagy I5ossel?
Az elfogadható IGP-vel rendelkező CPU-k az 5. illetve a 6. generációban szereplő ix procik, amiknek a 4K-s videó nem okoz gondot, HD/FHD környékén már el lehet játszani vele.
A legerősebb IGP-k az AMD-nél az A10-es szériában érhetők el, ezek FHD-ban low talán medium (de inkább a vegyes) beállításon képes játékok futtatására ha nem 60 de 30 FPS-el legalább.
Intel oldaláról pedig az Iris Pro amit én eddig csak laptopban véltem fölfedezni, de javítson ki valaki ha tévedek és asztaliban is létezik.
"Az elfogadható IGP-vel rendelkező CPU-k az 5. illetve a 6. generációban szereplő ix procik, amiknek a 4K-s videó nem okoz gondot, HD/FHD környékén már el lehet játszani vele."
Ebből nem bírod leszűrni, hogy mennyivel gyengébb a HD3000 mint a mostaniakban a HD530?
Na meg ott van mondták, hogy HD-ban lowon eldöcög rajta valami 30 FPS-el és ez a csúcs, az átlag pedig 23 FPS körül szokott alakulni.
Nekem is van ilyen laptopom, Intel i5-ös procival a következő játékok még elfutottak (low-medium beállításokkal):
COD2
Dead Space
MOH: Airborne
Just Cause 2
Arma 2 (plusz a letölthető DLC-k)
Aliens vs Predator (az újabb verzió)
Szóval kb. erre az élményre számíts. Átmeneti megoldásnak jó, de újabb játékokhoz, vagy legalább a fentiek normális grafikájú élvezetéhez muszáj sz egy dedikált videokártyás gépet beszerezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!