Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop,200-230e körül, IPS...

Laptop,200-230e körül, IPS panellel (FHD), min. GTX 950M-mel és i5/i7 procival? Jó hűtés fontos! Sürgős!

Figyelt kérdés

Még a héten (1-jéig) szükségem van egy új laptopra, az adott árkategóriában.

Full HD kijelző, ami jó lenne, ha IPS paneles lenne, bár lehet, ezzel túl sokat kérek. Minimum egy i5-ös procival (ami lehetőleg azért több mint 2GHz-s legyen), 8GB RAM-mal. GTX 950M szintén minimum, mert bár nem játék az elsődleges cél, jó lenne, ha egy-kettő elfutna rajta.

Előnyben részesítem az ASUS-t, de más, megbízható márkák jó modelljeit sem vetem meg.

Legfelső határ 250 ezer, ha van olyan, ami megéri (netán GTX 960M is van benne, jó váz/hűtés, stb.).

A válaszokat előre is köszönöm.

Az ASUS X550-sorozattal szemezgettem, de azt hallottam, a hűtése huszadrangú minőségbe esik. Valamint, elég budget TN paneles kivitelezése van, 200 ezerért...

2016. márc. 28. 14:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Az ASUS X sorozat az fejetős!

[link]

[link]

2016. márc. 28. 14:28
 2/3 anonim ***** válasza:
2016. márc. 28. 15:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

K501LX-es sorozatú laptopn mellett döntöttem, egy i5-ös almodellel.

2016. márc. 28. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!