Hány wattos tápegység szükséges super flower, cooler master, antec, chieftec, xfx, be quiet! Tápegységek közül egy cf rendszerhez?
Figyelt kérdés
r9 280x2016. máj. 13. 19:40
11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat csak az a baj hogy a felsoroltak között nincs corsair!
2016. máj. 13. 21:31
13/20 A kérdező kommentje:
És a felsoroltak közül kell
2016. máj. 13. 21:44
14/20 anonim válasza:
Mi lenne ha egyszer a kérdést végig olvasnátok. corsair-t én sem látok a felsoroltak közt
15/20 anonim válasza:
Értem én hogy nincs a felsorolásban de mi itt a probléma.
#14.Inkább ne okoskodj hanem írj valami értelmeset.
16/20 A kérdező kommentje:
# 15
Tényleg nem értem hogy a felsoroltak közül kell tápegység! corsair,-evga,-seasonic stb nem kell...
2016. máj. 13. 22:16
17/20 Trevor. válasza:
De mi bajod van velük? Mellesleg én egy Seasonic tápot többre tartok a felsoroltaknál. De te tudod, a felsoroltak közül is linkeltünk párat.
18/20 A kérdező kommentje:
Nincs semmi problémám velük csak egyszerűen nekem nem kell
2016. máj. 13. 22:32
19/20 anonim válasza:
Mert nem tetszik a nevük?
Amúgy Seasonic belső van az XFX tápokban(egyes típusokban:TS,Pro)úgy hogy lényegében Seasonic-ot veszel csak XFX van rácinkézve.Amúgy a tápok nagy részébe amik jój azokban Seasonic vagy FSP belső van,de az újabb BQ-k is megbízhatók.
20/20 Trevor. válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!