Mekkora tápegység szükséges az alábbi konfigurációhoz?
Sziasztok
Néztem tápegységeket de nem tudom pontosan hogy melyik lenne jó hozzá, 750W vagy 850W. A gép adatai..
Cpu: Intel Core i7-4790K, 4 Ghz
Lap: Asus Maximus VII RANGER
Ram: Kingston HyperX Savage, 1866Mhz, 4x8GB, DDR3 ram
Hdd: WD 1TB
Ssd: Samsung 850 EVO, 250GB a többit még fejlesztem
Vállaszokat előre is köszi
Videokártya nélkül a legkisebb minőségi tápok is bőven elegek,mint például az FSP APN 350W vagy Seasonic SS-350ET.
Illetve ezek is bőven túlméretesek.
1 videokártyás felálláshoz,és processzor és kártya tuning esetén is elég egy XFX TS 550W,Seasonic M12-520W,Corsair RM 550W
Több videokártyás rendszernél érdemes 6-700W körüli egybenhagyott +12V ágas tápot.
Tápoknál pedig csak pontos típusokról beszélünk.
FSP Raider 550
Thermaltake Hamburg 530W (templom matricás)
Bőven elég még tuningra is.
Minek 32GB RAM?
Hozzá értés nélkül inkább kérj segítséget gépösszerakásban.
Most komolyan?
Ennyire lusta nem lehet senki.
Olyan nehéz lenne összeadni a két fő fogyasztó 100%-os terhelésénél (+10%) felvett W-ok számát?
Na meg 850W-os táp ilyen konfighoz, ha jó az elgondolásom ilyen 25 körül nézted azt a 850W-os tápot. Az igazi 850W-os tápok már 50 körül vannak csak szólok.
Na meg ez az alaplap felesleges, akármilyen tuninghoz, a CPU előbb behal mint amit az alaplap bírna.
No meg CPU venti nélkül érdekes lesz a húzás.
Ha meg nem is tervezted húzni a CPU-t akkor pedig egy teljesen felesleges gépet raktál össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!