Szerintetek ezzel a konfiggal elfutna a GTA V legalább 40 fps-el? CPU: Intel Core2 Quad Q9400 RAM: 4gb ddr2 Videókártya: NVIDIA GeForce GT 240 1gb ddr3
Figyelt kérdés
2016. máj. 13. 14:06
1/9 anonim válasza:
GT240 egy nagyon öreg kártya, de már akkor sem játékra lett kitalálva.
3/9 anonim válasza:
Amikor a GT240 megjelent, az a kategória volt, mint a GTX750 Ti. Ma már így sem jó semmire, de hülyeség, hogy akkoriban nem játékra lett kitalálva.
4/9 anonim válasza:
GT az a tipikus businesskategória, GTS volt a belépőszint.
5/9 anonim válasza:
Akkor még nem így volt. Akkor a GT már a gamer kategória volt, a GTS és GTX teljesítmény kategória a GS pedig butított. Még korábban meg már a GT is a nagyobb teljesítményű változatokat jelölte és nem volt GTS és GTX.
A GT240 a 9600 GT-vel volt kb egy teljesítményszinten, a 9800 GT után a legerősebb kártyák voltak. Erre én nem mondanám, hogy "nem játékra tervezett üzleti kategória". Ráadásul a 9600 és 9800 GT-vel ellentétben DirectX 10.1 támogatású volt.
6/9 anonim válasza:
Mai megfelelőjükkel kb így néz ki:
GTX280 → GTX980
GTX260 → GTX970
GTS250 → GTX960
9800GT → GTX950
GT240 → GTX750 Ti
7/9 A kérdező kommentje:
Igen anno a boltban mikor vettem gamer videókariként vásároltam, legalább is az eladónak ez volt a kikötésem minimum 1gb amúgy gondoltam állja meg a mai játékoknál a helyét azért kérdezem mert nem szeretném fölöslegesen megvenni a játékot és min 40 fps nekem elég
2016. máj. 13. 15:04
9/9 MGéza válasza:
Régen volt az már, amikor ez a kártya gamernak számított de igen, régebben a GT kártyák simán alkalmasak voltak gamingra, ez ma már nem mondható el. Ez az egyik oka, amiért a GT 730-740 kelendő még mai napig is, ugyanis páran a régi szép időkből kiindulva abban a tévhitben élnek, hogy a GT egy játékos széria. R250-GTX750ti alatt nem érdemes megvenni semmit ma már játékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!