I5 4570 mennyire használható még?
Figyelt kérdés
Gondolom Gtx 1070 nemfog 100% kihasználni.2016. máj. 13. 00:01
12/34 anonim válasza:
a kérdező 90% kis 12 éves kis gyerek
13/34 Trevor. válasza:
Mivel nVidia kártyáknál 99% a max kihasználtság, ezért ebben igazad van, sosem lesz 100%. Várd meg, amíg megjelenik a GTX 1070, akkor lesznek majd tesztek és amúgy is kell egy kis idő, amíg beáll az áruk.
Azt ígérik, hogy a GTX 980 Ti szintjén lesz a GTX 1070.
i5-4460 kb. az i5-4570 szintjén van és elvileg 980 Ti teljesítményére lesz képes a GTX 1070:
https://www.youtube.com/watch?v=ymFPZLN8QE8
Láthatod, hogy nem megy 99%-on a vga, de nincs komoly limit sem. Persze ez csak egy játék.
14/34 anonim válasza:
én kutatgattam régebben és egy 980ti-nek az i7-el jobb fps-e volt mint i5-el a legtöbb esetben de természetesen ezt maga az i7 "tiszta ereje" is előhozhatta..viszont az tény hogy néhány %-ot nem fog kihasználni a gpu-ból.. attól még ha beáll az ára akkor valószínű hogy jó vétel lesz mivel jelentleg "felső" kategóriában elég kevés választása van az embernek
15/34 Lord Hidan válasza:
#11 +1
Akkor szerintem ki is dobom a vga-m mert nekem is 4570em van és inkább netezésre használom
16/34 anonim válasza:
Akkor én mit mondjak az FX8320ammal? Rohanok is a boltba i7ért, metr már a youtubeot se bírja!
18/34 anonim válasza:
alaplap jó nincs köze a videó kártyához . Legalább volt eszed nem olyan alaplapot vettél ami fölöslegesen drága és nem kell.
20/34 anonim válasza:
#19 Nincs baj az Fx-el csak már kicsit öregek de videóvágásra,renderelésre (munkai felhasználásra nagyon is jó sőt ilyen áron minden riválist kiüt) de játékra már tényleg kicsit elavult meg nem is olyan erősek a magjai.De szarnak nem mondanám csak más felhasználásra való (és már kicsit öreg is)de majd jön a Zen. Kiváncsi leszek akkor mit mondanak az emberek ha jól fog sikerülni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!