Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » NVidia referencia hűtés?

NVidia referencia hűtés?

Figyelt kérdés
Srácok, az igaz, hogy az nVidia referencia hűtésű kártyáit az eVGA gyártja ? Illetve, hogy melyiket ajánlanátok ? Referencia hűtés vagy pl. ASUS Strix ? Hamarosan szeretnék venni, viszont már 1070 vagy 1080-ban gondolkodom majd. Előre is köszi.

2016. máj. 12. 21:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én semmiképp nem vennék refhűtőset, hangosabb és melegebb mint a többi. Az asus jobban néz ki, hűtés teljesítmény alapján. Sok gyártó készít ref hűtős kártyákat.
2016. máj. 12. 22:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors választ,ment a zöld, akkor én is jól tudtam, hogy a nem referencia hűtésű kártyák jobbak, ha veszek amúgy is ASUS -t akarok,alaplapom is ASUS, és elég jó.
2016. máj. 12. 22:02
 3/10 anonim ***** válasza:
64%

Na álljon meg a násznép!

A ref. hűtőket az nV csinálja, a többi gyártó max úgy csinál a zöld oldalon mint a piroson, hogy felragaszt egy matricát a nevével azt kész eladja sajátja ként bizonyos profittal, pedig semmivel se jobb.

A másik meg, az, hogy azért vennél ASUS "sz@rxt" meg ASUS alaplapod van az elég nagy hülyeség. A jó öreg EVGA vagy MSI a 900-as szériában is földbe döngölte mind hűtés, mind tuning potenciál szintjén.

Sose a márka név alapján dönts, tesztek és vélemények alapján szabad csak.

2016. máj. 12. 22:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szvsz az asus már évek óta az átlag minőség alatt van, nem éri még tőlük VGAt venni, olyan rosszak mint amilyen jók az alaplapjaik. A strix is sz*r lett.
2016. máj. 12. 22:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt vedd amelyik olcsóbb, a dizájnért felesleges több pénzt fizetni. A tuning a konkrét kártyán múlik. A hűtésben pedig nincs akkora különbség hogy pénzt áldozzuk rá. Persze ez csak az én véleményem...
2016. máj. 12. 23:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább maga a lap minőségét fenném figyelembe, mert nem mindegy, hogy mennyire szerelik fel. És most nem a hűtésről beszélek.

Referenciakártyákat pedig egyedi vízhűtéses rendszerek alá szoktuk ajánlani, mert sokkal jobb a hűtése olyan felhasználásoz.

2016. máj. 13. 05:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
ha jó szellőző gépházról van szó és megfelelően ventik vannak felhelyezve nem kell sz**i a ref kártyáktól hátul ki fújja az a meleg levegőt . ha meg fülesben játszol akkor felküldhetted kézi vezérléssel 80 % -ra is azt 60 fok főlé biztos nem fog menni .. zárt házban annyira azért alapból sem hangos.
2016. máj. 13. 08:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, Zalman Z11 Plus gépházam van,2 darab ventilátor van (bal és jobb oldalt), egy hátul,egy elől és egy fent, szóval elég jól szellőzik a gép böngészés mellett kb. szoba hőmérsékleten van (20-25°C között).
2016. máj. 13. 20:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Ja és egyébként nem létezik már referenciakártya, founders edition lesz csak (mondjuk kb ugyanaz).

Jól szellőző ház és nem SLI konfigurációk esetében jobb lesz egyéni kártyákat venni és már csak azért is, mert valószínűleg olcsóbb is lesz.

2016. máj. 13. 20:11
 10/10 A kérdező kommentje:
rendben,köszi. :)
2016. máj. 13. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!