A tévékártyám (Brooktree BT-878P) képet ad, de hangot nem. Tudom, hogy nem új, de ez nagyon elterjedt típus és nem akarok újat venni. Mit állítsák át vagy be rajta?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 11:07
1/2 anonim válasza:
Összekötötted a tv tunert a hangkártyáddal? adtak hozzá kábelt.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, ez eszembe sem jutott... A baj csak az, hogy integrált, FM801 audiokártyám van. Ezek szerint valami olyan csatolót kell keressek az alaplapon, ami a CD-hangkártya összeköttetéshez kell és ugyanaz a kábel is jó lesz hozzá? Egyébként nem tudom, van-e a BT-878-on ilyen csatolóaljzat, most nem tudom szétszedni a gépet, de remélem, tényleg csak ez a probléma, mert láttam működni és minden ment vele, teletext is.
2010. ápr. 11. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!