Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » LGA 1150-es hűtőbordát tudok...

LGA 1150-es hűtőbordát tudok helyettesíteni régebbi típusokkal?

Figyelt kérdés

Szóval a lényeg,hogy LGA 1150-es hűtés kéne a gépbe,de semmi kedvem rákölteni. Megfelelne bele pl LGA 775 vagy egyéb? Kompatibilitás ügyben ha valaki jártas akkor kérném a segítségét. Köszi mindenkinek!

(droidok, okoskodók NE írjanak, NE!

2016. máj. 11. 11:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Ahogy utána olvasgattam, a 775-ös socketnak 72 mm-esnként van hűtő lyukasztása, míg a 1150/1155/1156-osnak 75 mm-enként. Tehát a 775-ös hűtőt nem fogod tudni átrakni az internetes felhasználók hozzászólásai szerint. Ha utángyártott hűtőről beszélünk, akkor a gyártó honlapján kell megnézned a kompatiblitást, az univerzális hűtők felépítése kicsit eltér a gyári intelétől.

Ha csak a hűtőbordát szeretnéd átrakni, az sem fog menni ezek alapján.

2016. máj. 11. 12:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Az a biztos ha megnézed, én pl pont csőbehúztam magam a hűtővel mert eladtam a 775-ös Scythe Ninja Rev.B hűtőmet meg hozzátettem 5 ezret egy Ninja 3 Rev.B-ért, majd beszerelésnél láttam, hogy az alaplap hűtő foglalatának a furatai mellé odaírták, hogy 775 és 1155, szóval nézd meg, és menj biztosra, hogy mit mennek rá.
2016. máj. 11. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!