Ehhez a konfighoz hány wattos tápegység kell?
Figyelt kérdés
Márkanevet és wattot is irjatok köszönöm
Erről konfigról lenne szó
i5 6600k
r9 280x vapor-x de később lehet csere ha jól fognak teljesiteni az új generációs videokártyák amd/nvidia még nem döntöttem efelől
2x4gb ram
asus Z170-PRO
1tb winyó
+ rendszerventilátor(ok)
Ha valamit kifelejtettem elnézést
40ezer lenne a max összeg amit ki adnék érte
corsair márka és a pcx nevezetü bolt kivételével minden jöhet
2016. máj. 10. 18:16
11/12 anonim válasza:
Az tény, hogy a pcx nem áll a helyzet magaslatán, de továbbra is azt tudom mondani, hogy táp RMA mindig benne van a pakliban, tökmindegy milyet veszel. Amíg vissza tudod küldeni és kicserélik, addig azzal nincs baj.
12/12 Lord Hidan válasza:
Érdekes azért:D Fenyegetőzz hogy jelented őket a fogyasztóvédelemnél és pár héten belül cserélni fogják álltalában ez így működik. Nekem egyből cserélték a félig működő tápom szóval érdekes
Mindenestre egy 550W-os táp elég lesz válassz azokból amiket az előző leírt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!