Ehhez a konfighoz hány wattos tápegység kell?
Márkanevet és wattot is irjatok köszönöm
Erről konfigról lenne szó
i5 6600k
r9 280x vapor-x de később lehet csere ha jól fognak teljesiteni az új generációs videokártyák amd/nvidia még nem döntöttem efelől
2x4gb ram
asus Z170-PRO
1tb winyó
+ rendszerventilátor(ok)
Ha valamit kifelejtettem elnézést
40ezer lenne a max összeg amit ki adnék érte
corsair márka és a pcx nevezetü bolt kivételével minden jöhet
450W önmagában elég csak kár, hogy 550W alatt nem kapsz minőségi tápegységet.
Olcsóbbak:
Corsair RMx
Corsair RMi
EVGA SuperNOVA G2
Super Flower Leadex Gold
Antec True Power Quattro
Thermaltake Toughpower DPS
Drágábbak:
Antec High Current Pro
Be Quiet! Dark Power Pro 11
Corsair HXi
Corsair AXi
Enermax Platimax
EVGA P2
EVGA PS
EVGA T2
Seasonic X
Seasonic Snow Silent
Seasonic Platinum
Super Flower Leadex Platinum
Super Flower Leadex Titanium
XFX XTS Platinum
Én megválaszoltam, csak nem olvastad el azt, amit írtam.
R9 280X 6+8pin csatlakozóval rendelkezik, ezért fizikai képtelenség, hogy 300W-nál többet vegyen fel. i5-6600K 100W-nál többet nem eszik alapesetben, minedn más 50W alatt marad. Ha OC-t és öregedést is beleszámoljuk, akkor is 450W elég.
Amit írtam, azok a szériák alkalmasak tuningra, mert csak azok rendelkeznek szigorú feszültségszabályozással. Remélem ezt nem kell részleteznem. A korzerfóbiád pedig indokolatlan, hacsak nem VS/CX féle szarokat vásároltál tőlük eddig.
Ma küldte a pcx. Az ezelőtti 750wattos corsair hibás volt vissza küldtem ez meg vinnyog kattog. Én már többet soha a büdös életbe a pcxtől nem fogok venni semmit corsairból is elegem van. Egyáltalán hogy jönnek ki az ilyen gyári hibás mocskok? + több mint egy hónapig vártam és hála az istennek nem háztól-házig garanciával vettem és ez plusz költségembe került
2-es vagyok. Bocs félre olvastam!
FSP Hydro G 650W
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!