Melyik asztali PC-t válasszam?
Sziasztok!
Asztali PC-ben gondolkodok, elsősorban gamelesre.
2 setup között vacilálok amik a következők lennének:
[link] ez 970-es VGA-val, tehát 352 ezer Ft lenne.
vagy
[link] ez
Mindkettőnél van pro és kontra, de nem tudok dönteni, az egyikben az alaplap és a tápegység jobb a másikban több a tárhely mint ssd és hdd
Köszönöm a segítő válaszokat.
Igazából nem lenne rossz opció, csak kevésnek érzem a 120 giga ssd-t és az 1 terra hdd-t is mivel a full hd meg a 4k filmek annyi helyet el tudnak foglalni mint az állat, főképp ha mondjuk egybe letöltesz egy sorozatot.
Nem beszélve arról, hogy 4k-s tv-m van szóval szeretném filmnézés szempontjából kihasználni úgyhogy igényem van a tárhelyre.
Én nem 390-et raktam bele hanem 390X-et ami már nem csak minimálisan erősebb a 970től. 8giga ram igazából bármire elég lesz a 16giga a gépigényeknél csak marketing fogás kb. A battlefront se kér 7giga ramnál többet ultrán. Ebben az évben még bőven elég lesz a 8
Tárhelynél nem tudok segíteni nem tudom milyenek az igényeid nekem a fél terra helyem se volt még tele soha. SSD-re meg ugyis csak a rendszer menne meg pár program aminek szerintem elég 120giga bőven. De 21ért tudsz venni 240 gigásat is csak a FURY verziót nem a SAVAGE-et és ugyan annyiba kerül
A batmannél tök mind1 volt milyen videókártyád volt igyse ugyse futott:D Be is vontak egy időre miatta amíg meg nem csinálták rendesen. Ott a játék volt egyszerűen szar.
Amd-nek elvileg nem olyan jók a driverjai de én ezt sose tapasztaltam a mostani és az előző kártyám is amd pedig
Ha két azonos szintű közül kéne választani pl gtx 970 vs r9 390 akkor mondhatnánk azt hogy a 970et vedd inkább de az már nem ugyan az az árkategória. Közel 30ezerrel drágább a 390X. Ilyenkor jön az egyszerű mondás hogy a drágább az jobb is
Ha veszel egy olcsóbb zalman z3 plus fekete házat bele férne még egy 1terrás vincseszter (Én inkább vennék 2 egy terrásat mint 1db 2terrásat)
És így megvan oldva a nagyobb ssd és hdd is. Ram meg kell a francnak több majd jövőre valamikor de azt a legegyszerűbb fejleszteni és nagyon lement az áruk is. 1 éve én 4giga ramot vettem 9ezerért most 8gigásat 10ért..
Bár a 390x jobban melegszik mint az nvidiás társai de 3ventis sapphire hűtés van rajta (ami az egyik legjobb) nem a 2 ventis giga hűtés szóval a melegedéssel se lesz probléma alacsonyabb árkategóriás háznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!