120 max 130 ezer forintért írna valaki egy leheto legerosebb konfigot?
Figyelt kérdés
+oldalt hogy hol érdemes összerakatni2016. máj. 7. 23:20
2/14 anonim válasza:
Elvárások?:lehessen fejleszteni, intel vagy amd, munka vagy játék vagy videózás?
3/14 anonim válasza:
Lehető legerősebb konfig Utalhatod a pénzem
4/14 anonim válasza:
Ja és csak a gép vagy egér bill és monitor is kell?
5/14 anonim válasza:
Uh négyes már amugy is fáradt voltam de miután elolvastam b+ ez nagyot ütött
6/14 anonim válasza:
GA-F2A88XM-DS2 alaplap - 14k
AMD Athlon II X4 860k processzor - 20k
Kingston 2x4GB HyperX Fury memória - 11k
Gigabyte GTX750Ti 2GB - 35k
Western Digital 1TB WD10EZEX HDD - 14k
Corsair 430W CX430 táp - 14k
Ház - 10k
7/14 anonim válasza:
Újonnan a legjobb, amit az előző írt. Azonban használtan jóval nagyobb teljesítményt kaphatnál ugyanezért a pénzért. Őszintén szólva ebben az árkategóriában inkább még a használt ajánlott.
8/14 anonim válasza:
6# os vagyok, helyesbítenék, 880k-t vegyél, ha belefér a keretbe. Nem igazán számoltam össze, de 130 alatt 880k-val is kijössz
9/14 MGéza válasza:
Fölösleges a 880k, az se sokkal jobb. Nagyobb gyári órajelre van hitelesítve, semmi másban nem mutat fel többet. Persze ki lehet érte adni +5ezret, ha valaki akarja.
10/14 anonim válasza:
Új gyári wraith hűtő jár érte, ezen kívül a jobb chipekből lesz 880K, azaz a tuningpotenciál is nagyobb. Ennyit megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!