1/12 anonim válasza:
Te tudod mik az igenyeid. A videokartya pl. nem erosebb az integraltnal. De amugy dolgozni korrekt gep.
3/12 anonim válasza:
Szerintem megérte, drágább szokott lenni ez a laptop
4/12 anonim válasza:
Hoppá! Jó vétel volt, pont ilyet akarok. Valami akció volt véletlen? Mert akkor én is figyelni fogom.
5/12 A kérdező kommentje:
Igen, de akkor még 6 volt raktáron amikor lecsaptam rá, most az SSD-sből már csak 1 van, szóval nem hiszem, hogy lesz már akciózva. Talán az 1TB-s HDD-s variánsa még valamikor.
2016. ápr. 16. 22:41
6/12 A kérdező kommentje:
Amúgy mérnökinformatikusnak tervezek menni és az egyetemi tanulmányok miatt, kell egy hordozható gép is. Ha nagyon tervezni kell mondjuk valamit 3D-ben amihez erős videokártya kell, akkor majd veszek erős egy asztali konfigot szerintem és azt itthon elvégzem.
2016. ápr. 16. 22:43
7/12 anonim válasza:
Szerintem legtöbb tervező programot el fogja bírni. Azért nincsenek mérnök infón olyan sok dolog ami erős vga-t igényel, már ha nem olyan szakirányra mész.
8/12 A kérdező kommentje:
Jaa akkor jó:) Játszani nem nagyon szoktam meg ilyen legújabb játékokat nem is nagyon követem. Ha nagyon kedvem támad úgyis ilyen többéves játékokat pl. Need For Speedet veszem elő, amit ez a laptop is lazán elbír maximális felbontással, lag-mentesen.
2016. ápr. 17. 10:41
9/12 A kérdező kommentje:
2022. jún. 9. 16:15
10/12 anonim válasza:
Minőségileg nem egyforma a kettő amúgy :)
A sebességük pedig szintén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!