Ez valóban egy könnyebb és nem üzleti gép, de remélem ez is ki fog bírni egy hasonló időtartamot (az előzőnek amúgy nincs baja, csak már egyszerűen gyenge a mai programokhoz, 8GB ram van benne, és most már az sem elég).
Jelenleg "nas"-ként megy, teljesen jól végzi a dolgát. :)
Ennél meg azért figyeltem, hogy azért ne a legalja legyen minőségben, ez is fémvázas, mondhatni, ez a Vivobook kategória teteje, ennek az utódmodellje (N7401) pedig már katonai minősítést is kap, talán a mostanit majd akkor eladom használtan, ha ezt jó áron el tudom adni, azt meg jó áron meg tudom venni. :D
Használtan nem láttam mostanában jó vételeket, a legalább 8(-10). generációs Intel processzor nekem a Win11 kompatibilitás miatt (software jövőtállóság) alap volt, illetve a Thunderbolt is nagyon hasznos. Sok fejlődés ment végbe 9 év alatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!