I3-6100 cpuhoz feltétlen szükséges z170 alaplap?
Figyelt kérdés
Olcsóbb középkategóriás gamer gépet szeretnék összeállitani, amihez eddig csak a cput és a vgat néztem ki ami i3-6100 lenne, és Gigabyte GeForce GTX 950 2GB GDDR5 128-bit. A kérdés azlenne, hogy mivel lenne jobb a gép ha z170 alaplapot választanék hozzá az olcsóbb h110helyett? megéri-e a 2x annyiba kerülő z170?2016. máj. 7. 17:08
41/46 anonim válasza:
A 960M sokkal gyengébb mint a 950
42/46 anonim válasza:
Laptopban kell min 350K de az is gyenge lesz kis képernyővel és szar hűtéssel :D
Ezzel jobban jársz, jóval.
Ez komoly kis gép.
43/46 A kérdező kommentje:
köszönok szépen minden segitséget. Szombat este fel is adtam a rendelést, és ma (hétfő délelőtt) felhivott shop ügyfélszolgálata, hogy sajnos nincs mindenjük raktáron és várom kellene 4-5hetet amig összeszednek mindent, cserébe a türelmemért adnak ajándékba egy 25lejes genius egeret. Elutasitottam az ajánlatot, mert nincs annyi türelmem. Örom az ürümben, hogy találtam egy másik webshopot ahol ha veszek procit+alaplapot+vga-t kapok ajándékba egy tápot
2016. máj. 9. 13:09
44/46 A kérdező kommentje:
Super Flower SF-550k12XP VAGY FSP RAIDER 650W
melyiket válasszam?
2016. máj. 9. 13:11
45/46 A kérdező kommentje:
Az ajándék feltétele, hogy skylake proci legyen és több mint 2000lej értékben vásároljak
2016. máj. 9. 13:13
46/46 anonim válasza:
Egyik sem ajánlott. Nem tudom Romániában milyen modellek kaphatóak, de itthon ezek közül válogathatsz:
Antec High Current Gamer
BeQuiet! Pure Power L8
Cooler Master GM
Cougar GX v3
Enermax Triathlor ECO
Fractal Design Integra M
FSP Aurum S
Seasonic S12II
Super Flower Silver Green
Super Flower Golden Green
XFX TS Bronze
XFX TS Gold
Egyébként a konfigurációhoz elég lenne 300W is és nem értem, hogy miért a dobozra írt felesleges teljesítmény érdekel a minőség és megbízhatóság helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!