Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kész gépet éri meg inkább...

Kész gépet éri meg inkább vásárolni vagy saját magad összerakni?

Figyelt kérdés
2016. máj. 6. 09:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lehet csak az én igényeimnek elég a 2 monitor, mert általában 2-nél több ritkán kell, de akkor megoldom úgy, hogy ketté osztok 1-et.

Ha neked szükséges a 3 vagy több monitor, akkor úgy határozd meg a követelményeket és úgy alakítsd ki a környezetet. Ha neked ez felgyorsítaná és nem okozna kavarodást, akkor csináld így :) Csak ugye így költségesebb, de ha belefér akkor nincs gond ezzel.

23F

2016. máj. 6. 11:00
 12/13 anonim ***** válasza:
54%

nekem I7, ssd, 16 giga ramom van, szintén laptop...volt amikor 3 monitorral használtam játék alatt, de még soha nem melegedett túl...mondjuk én nem ATI-t vettem ami fűt, hanem nvidia-t...

Azért elég gáz, ha túl melegszik a gép egy videótól. Én full HD-ban rust + wow kombót tolok van olyan, hogy 40+ órát fut a gép állandó terhelés alatt (nem kapcsolom ki a játékot alvás közben sem, többször előfordult) és nem okoz gondot, azért néha egy idő után kicsit szaggat, de kis pihenés után már újra megy minden. Mondjuk nekem már takarítani kéne lassan, mert szerintem már van benne porcica ami visszafogja a hűtést...

Az én gépem kb 2 éve került 350e Ft-ba, gamer laptop, nincs vele problémám. Én inkább megfizetem a teljesítményt, minthogy szívjak egy xarral...

6 laptopom van, ebből 1 aminek meghalt a hűtése, a többivel nincs problémám és 6-ból 5-öt használtan vettem...

Lehet nálad az a probléma, hogy nem megfelelően erős a géped az igényeidhez mérten...vagy csak ráférne egy takarítás!

23F

2016. máj. 6. 11:06
 13/13 A kérdező kommentje:

Olyan tiszta mintha új lenne, es olyankor is csinálta az eszet... pedig alaposan kitakarítottam a rács es a ventilator miden bugyrát, sűrített levegővel.

Kb 2.5 eve vettem

kb 180K + 4gb ram + 256SSD ez nincs benne az árban.

Amikor egy külső monitor volt rajta nem volt ilyen gondom, de amióta kettő van néha szórakozik.

2016. máj. 6. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!