Ha egy ilyen gépbe beleteszek, egy gtx 980 ti-t vagy a mostanában kijövő kártyát,1080p játékra alkalmas lehet? Vagy az alaplap és táp kuka?
2016. máj. 5. 16:10
11/14 A kérdező kommentje:
Harveraprón gondolkozom, hogy ott veszem. Láttam pár naoja egy hirdetést, hogy valami maximus alaplap i7-el gtx 980 ti-vel 275.000 volt
2016. máj. 5. 16:34
12/14 anonim válasza:
Továbbá... az ilyenek miatt léteznek azok a mesterművek, mint például a GT730 4GB.
13/14 anonim válasza:
#9 Hát én amit vettem összerakott gép abba van egy FX-6300 és egy R9 270. Szerintem ez teljesen arányos. A ház 10ezer forint,jól szellőzik meg minden. ComputerImperiummal nekem semmi gondom nincs.
14/14 anonim válasza:
Ja, Corsair VS meg DeepCool Nova, azzal lesznek bajaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!