Törölt videókártya drivert a Windows automatikusan felrakja?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Haveromnak segíteni akartam, mert a Minecraft crashelt neki, egy "pixel format not accelerated" java hibával. Ez ugye a VGA -ra vonatkozik, fel is akartam neki rakni a legújabb illesztőprogramot hozzá, azonban nem rakta fel neki az Intel programja. (Hozzátenném egy laptopról van szó, az IGP -je valami Intel 4 series...stb.) Mivel nem tette fel a legfrissebb drivert a cucc, gondoltam, eltávolítom az illesztőprogramot az eszközkezelőn belül. Elindítottam, majd valamiért nem tudta törölni (Fekete képernyő). Újraindítottuk, utána minden ment rendesen, kivéve a minecraftot. A kérdés az lenne, hogy a Windows alapból felrakja a drivert? És nem lesz probléma belőle a későbbiekben? (Csak mert ha elrontottam esetleg neki valamit, akkor ki kellene fizetnem, aztán nem nagyon akarnék pénzt kidobni.)2016. máj. 4. 08:36
1/10 anonim válasza:
Szinte mindenben tévedsz, de mindegy.
A hibajel NEM a videókártyára vonatkozik.
tedd fel az oprendszernek megfelelő JAVA-t !
2/10 A kérdező kommentje:
Igazából abból következtettem erre a problémára, hogy "pixel" ról van szó benne ÉS az össze "hiba megoldó" videóban a VGA -t csesztetik.
2016. máj. 4. 08:42
3/10 anonim válasza:
Nem gondolod hogy közölni kéne az adatokat ? Eszedbe sem jut hogy esetleg szükség lenne rá ?
4/10 A kérdező kommentje:
Csak a tegnapi nap néztem rá a gépjére addig amíg megnéztem a CPU -t és a VGA -t, amiknek a teljes nevére már nem emlékszem. A CPU egy első generációs intel 1 magos volt, valami 500 -as kezdetű. A VGA pedig intel 4 series express IGP.
2016. máj. 4. 08:46
5/10 A kérdező kommentje:
Emellett még 2 GB ram van.
2016. máj. 4. 08:46
6/10 A kérdező kommentje:
De nem az volt a kérdés, hogy hogyan kell megoldani a problémát, a minecrafttal kapcsolatban, hanem hogy a törölt drivert visszarakja -e a windows, és lesz -e belőle a későbbiekben gond...
2016. máj. 4. 08:47
7/10 anonim válasza:
A Minecraftnak kell a 32 és a 64 bites Java is, amennyiben 64 bites Windows van a gépen.
8/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a választ, de a fő kérdésre még nem kaptam választ.
2016. máj. 4. 08:57
9/10 anonim válasza:
A windows ugyan felrak egy gpu illesztőprogramot az alaplapról, ám ez rendkívül elavult, nem is mindig kompatiblis. Ha nem rakná fel automatikusan, akkor windows update-el, vagy pedig alaplapi optikai lemezről kell telepítened. Mindezek mellett a gyártó honlapján is fent kell, hogy legyen a támogatások részben, letölthető driverpack-ként.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszát! Csak erre voltam kíváncsi. Hogy nem lesz -e olyan probléma hogy pl. Nem jelenik meg a képernyő, vagy ilyesmi.
2016. máj. 4. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!