Most tettem win xp a laptopra és elfelejtettem hogyan kell updatelni a drivert ha nem ismeri fel a rendszer! arra gondolok hogy windows 7 automatikusan megkereste a windows update xp ezt hogyan kell megcsinalni?
Figyelt kérdés
2014. nov. 16. 14:40
1/3 Tengor válasza:
Felmégy a gyártó oldalára és letöltöd a megfelelő drivereket. A win általában nem a legjobb drivereket találja meg, hanem azokat, amik épp csak működnek.
2/3 A kérdező kommentje:
de most it ir valami eternet vezérlöt ezt mit tudom én honnna kell,jah és wifis netet hogyan kell megcsinalni?
mer ugye fognia a laptopnak a wifit nem? de nem fogja!
tíhome netem van
2014. nov. 16. 14:43
3/3 Tengor válasza:
Írtam, mindent a gyártó oldaláról! Ha nem megy, akkor kell hívni valakit, aki ért hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!