Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Window 10 telepítése utáni hibák?

Window 10 telepítése utáni hibák?

Figyelt kérdés

A laptopomon Windows 7 volt. De miután telepítettem a Windows 10-et, bekapcsoláskor mindig kikapcsol a numerikus billentyűzet, és a funkció billentyűknél a hang, fényerő, stb. nem működik.

Hogy lehet bekapcsolni. Velehol a BIOS-ban?

A Választ Előre Köszönöm! ! !

2016. máj. 4. 01:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Win7-RE telepíteted a win10-et updateként? vagy tiszta win10 telepítés volt? Mert ha az előbbi akkor "szopó" és még kb. jól is jártál.
2016. máj. 4. 01:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Mikori a géped? Hogyan telepítetted?

Nem írt ki semmit közben?

Ha a hardvered nem kompatibilis, akkor szopás, mint ahogy az #1 írta.

2016. máj. 4. 03:05
 3/5 P.O.C. ***** válasza:

Ha korábbi Windows verzióról frissítesz 10 -re, az önmagában rengeteget bugot hord magában. Mindenképp ajánlott utána tiszta telepítéssel is felrakni.

A funkció billentyűk működése, a legtöbb laptop gyártónál segédprogramhoz kötött. Ha az esetleg nem kompatibilis vele, az nem a Windows 10 hibája. Meg kell nézni a gyártó oldalán milyen operációs rendszerekhez érhető el a funkció gomb vezérlő drivere. Nekem volt már úgy, hogy egy Windows Vista -hoz készített ilyen driver is működött 10 alatt, de már olyat is tapasztaltam, hogy a Windows 8 -é nem működött 10 alatt. Nyilván az lenne a jó, ha a gépedhez elérhetők lennének hivatalos Windows 10 driverek is.

2016. máj. 4. 05:16
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem frissítés! Lemezről van telepítve TISZTÁN! Nem kért semmit telepítés közben.

A laptopom egy LENOVO G500.

2016. máj. 4. 08:12
 5/5 P.O.C. ***** válasza:

Ahhoz van Windows 8 driver. Azzal kéne próbálkozni.

[link]

2016. máj. 4. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!