Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miert nem mukodik a mikrofonom?

Miert nem mukodik a mikrofonom?

Figyelt kérdés

Oke, eloszor is: egy CyberPowerPC-m van, 4 magos AMD processzor, 8GB RAM , es egy (tudom ez eleg gyenge) Geforce GTX 720 (1GB) videokartyam van. Windows 10 , es a hangot a Realtek HD audio szolgaltatja. Ok , Realtel-rol tudni illik, hogy amikor be dugod az adott jack-et, be jon egy ablak es keri, hogy valaszd ki milyen eszkozod van. Van a listaban hangszoro meg effelek, fulhallgato es mikrofon is. Na mar most ha a fulhallgatora megyek, akkor hallom a hangokat pl zenet, de a mikrofon nem mukodik. A troubleshoot azt irja , nincs bedugva a mikrofon. Ha a bedugas utan a mikrofonra kattintok,akkor gyengen de erzekeli a hangomat. Viszont en meg igy nem hallom a hangokat....

Na es most figyeljetek, mert most jon a nagyon furcsa resz ! Be van dugva a mikrofon, fejhallgatora kattintok. Ra megyek ,hogy allitsuk be a mikrofont (set up mikrophone ) egyebkent ez egyuttal le is teszteli, szoval ha jo a mike akkor latni fogod mert fel ugrik a hangerzekelo csik. Szoval figyi: fejhallgatora van allitva, ra megyek h teszteljuk le ill allitsuk be. Beszelek bele, semmit nem erzekel.... Viszont ha teszek be zenet es ugy tesztelem le egyboll el kezd cikazni a csik... WTF ? Ugy nez ki, hogy a mikrofon a fulhallgatoban levo hangra koncentral, nem az enyemre..

En nem ertem mi van, es NE NE IRJATOK OLYAT AMIT IDE FEL SOROLOK, MERT AZT MAR SZAMTALANSZOR CSINALTAM:

Kiprobaltam az osszes lehetoseget az osszes elerheto Jack bemenetbe, semmi.

Parancssorba valo konfiguralas: semmi

Windows problemamegoldo: semmi (azt irja nincs bedugva mikrofon,ki probalom mindegyikbe de hiaba, ugyan azt irja. )

Az osszes elerheto Drivert a videokartyatol a fulhallgatotol egeszen a Realtek-ig frissitettem.

3 Mikrofonos fulhallgatoval probaltam, szoval nem a fulessel van a gond.

Vegigprobaltam az osszes Realtek beallitast az osszes portal,semmi.

Ami eszedbe jut, mar mindet probaltam. Nagyon sok windows forumot olvastam, youtube videok, mindent probaltam mar de semmi.... o.O A legidegesitobb az, hogy a zenet hallja de a beszedem nem -.- Mivel mar az osszes letezo dolgot kiprobaltam, kerem csak az irjon aki vagy programozo vagy valami software-es / hardware-es szaki. :D

2016. máj. 3. 22:18
 1/6 A kérdező kommentje:
Egybol * Bocs, nem vagyok analfabeta csak telefonrol eleg nehez hibatlanul megirni egy ekkora szoveget...
2016. máj. 3. 22:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja, es a PC se lehet rossz, mert nemreg vettem boltbol. Most gurult a gyartosorrol. :D
2016. máj. 3. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát attól, hogy egy PC új, még lehet szarul összerakva (sőt általában szarul rakják össze). Ha a fülhallgató kimenetet összekötötted a bemenettel, akkor valamit nagyon összekuszáltál.
2016. máj. 3. 23:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Honnan veszed. Hogy " összekötöttem a kimenetet a bemenettel"? o.O
2016. máj. 4. 13:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha a fülhallgatóban azt hallod, amit felvesz a mikrofon, akkor bizony ez történt.
2016. máj. 4. 18:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Hallod, ekkora hulyeseget meg nem hallottam. Mond mar el reszletesen pls, mert nem ertem ervelesed...
2016. máj. 14. 04:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!