Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért recseg a mikrofonom?

Miért recseg a mikrofonom?

Figyelt kérdés

Mozgatom a kábelt recseg a mikrofon, meg nem is működik mindig. mult héten még nem recseget, de akkor se működött mindig, mintha be se kapcsoltam volna, meg mindig csak az egy hangfalbol hallom vissza. de mult héten sikerült beszélnem a tv studioval skypon keresztül, meg is lepödtem ilyen jó minőségü volt a mikrofonom. De amikor megvettem a mikrofont akkor se működött mindig, és akkor is csak az egy hangfalból szólt. De már más gépen is kipróbáltam. Ilyen a mikrofonom: [link]

Vagy az a baj, nem PC-k hez kell használni?

Van még egy mikrofonos fülhallgatóm, az jól működik: [link]

2016. ápr. 13. 21:30
 1/2 anonim ***** válasza:

És a másik gépen is recsegett? felvételnél nagyon hallatszik a fehérzaj? asztali gépeden előlapi csatlakozót használsz? szokott az is problémát okozni.

viszont szerintem gyári hibás.

egy mikrofont mindenhez lehet használni, ugyanaz a digitális jel, szóval tuti nem az a baj, hogy számítógéphez használod.

2016. ápr. 13. 22:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Másik gépen jól működött. Felvételt most nem probáltam, régebben de akkor nem volt hang. Igen előlapi csatlakozot használom. Kipróbáltam a telefonomon, jőn ki hang a mikrofonbol, de néha nem jön ki hang, és recseget amikor mozgatom a kábelt.

A másik mikrofon jól működik.

2016. ápr. 14. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!