Tudni kellene mire akarod használni a gépet, és a többi részét is legfőképpen a processzort és a tapegyseget. Ha quad core proci van benne, akkor egy 750 ti vagy R7 360 mehet mellé, de én inkább használtan keresnék valamit, mert elég elavult konfig. (persze irodai munkára tökéletes, akkor egy gt szériás kártya is jó választás 630 vagy 730 az újak közül)
2016. máj. 1. 08:17
3/9 anonim válasza:
2. Vagyok, a 12k t utólag vettem észre. Használtan keress ha játékra kell. Irodai munkára újonnan pedig gt 710 vagy 720
2016. máj. 1. 08:22
4/9 A kérdező kommentje:
Igen játékra de abszolút nem gépigényesekre
és ha elmondanád milyen infók kellenének a gépről, valamint honnan tudok róla képet küldeni megköszönném. (Igen nincs túl sok közöm a gépekhez) Előre is köszi a válaszokat :)
2016. máj. 1. 12:13
5/9 A kérdező kommentje:
Jah és nem említettem de ramból se akad túl sok, pillanatnyilag 2gb áll rendelkezésre de ezt azonnal bővíteném 3-ra és amint lehet 4-re
2016. máj. 1. 12:17
6/9 anonim válasza:
Írd be a futtatásba, hogy dxdiag. Itt a processzort meg tudod nézni. Azon múlik, hogy mennyire erős kártyát érdemes vásárolnod. 2 gb ramot valahogy 4 gb-ra kellene bővítened. Ha van 1 2gb-os akkor csak kell még 1 ugyanolyan (legegyszerűbb, ha kiveszed a gépből és megnézed mi a sorozatszáma, vagy letöltesz egy programot hozzá, pl everest). Ha pedig 2x1 gb, akkor problémás a helyzet, el kellene adnod mind a kettőt és venni 2x2gb-ot (használtan érdemesebb, mert a ddr2 es ramok elég drágák).
Illetve amikor benézel a gépbe nézd meg mi a tápegységed pontos típusa (márka nem elég). Ha a processzor és a táp típusa megvan, illetve írsz 1-2 játékot amivel játszani szeretnél, akkor tudunk ajánlani olyan vga-t ami kompatibilis lenne a gépeddel és az igényeiddel egyaránt.
2016. máj. 1. 17:16
7/9 A kérdező kommentje:
Intel Pentium Dual CPU E2200 volt a procihoz írva valamint a tápra Akyga ak-b1-500 volt ráírva ééééés nem utolsó sorban a játékok: WoW, HS és LoL stabil 60 FPS-es futtatására nagyon durván medium grafon
2016. máj. 1. 20:33
8/9 A kérdező kommentje:
Ja igen és a 2x1gb a ram sajnos :c
2016. máj. 1. 20:34
9/9 anonim válasza:
Azt a tápot amint lehet cseréld le... VGA-től függ milyenre, de szerintem egy FSP APN60 350W elég lenne oda.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!