Vadi új gép most szerelem össze. Fm2+ -os alaplapba szereltem fm2-es procit. Utánnaolvastam elméletileg műköndie kéne még sincs kép. Segíteni valaki?
-nyomj egy bios resetet
-csak a proci és memóriák legyenek az alaplapba
-az alaplap ne legyen beszerelve a gépházba (kint csupaszon a konyhaasztalon rakd össze, ha így már működik, teheted be a házba. Távtartókat használj!)
-illetve még valami:
FM2-es CPU-t vagy APU-t teszel a lapba?
-mert a CPU nem tartalmaz videovezérlőt, akkor venned kell egy dedikált videokártyát
-Ha APU-t teszel bele (A sorozat) akkor nem kell dedikált videokártya, de az alaplap monitor kimenetén csak APU-val lesz kép.
-Máté, nem kéne lassan végre leírnod milyen típusú/márkájú alaplapot vettél és milyen típusú (CPU vagy APU) processzort? :))
-nem lenne mellékes...
na van 1 AMD A8 6600K Quad- Core proci fm2 foglalatú,
van egy AMD athlon x4 740x proci fm2 fogalalttal,
van egy Asrock FM2A88M-HD+ alaplap fm2/fm2+ os foglalattal és
van egy ASUS F2A85-Mpro alaplapfm2 foglalattal.
és nemtudom összehozni őket egyszrűen egyiknál sem ad képet videókártyát is tettem bele úgysem. Vagy lehet h a videókártya sem mind1 milyen ? az egyik az nvidia geforce 210-es a másik msi nvidia gefprce 210
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!