Van két processzorom, melyik a jobb? (adatok, stb lent)
Tehát van egy 2 magos, Intel 2.80GHz-es, illetve egy 1 magos, szintén Intel 3,06GHz-es processzorom.
Melyiket tegyem bele a mostani számítógépembe? Melyiknek nagyobb a teljesítménye?
Régi számítógépről van szó, nem egy gamer PC, tehát nem nagyon játszok vele, de azért nem mindegy, hogy mi van a gépembe.
Úgy látszik, hogy a 2 magos processzor a jobb, legalább is a Passmark szerint (most hallottam róla először).
Azt hiszem, hogy a kérdésemre meg is kaptam a választ.
Köszönöm!
Az 1 magos processzor típusa: Intel Celeron D 347 @ 3.06GHz
A 2 magos processzor típusa: Intel Pentium 4 2.80GHz
Kicsit talán rosszul fogalmaztam, nem számítottam erre a kérdésre. A gépbe jelenleg az 1 magos, 1.06GHz-es processzor van.
Az, hogy illik-e, kiderül úgyis, ha majd kikapom a gépből a mostani processzort. Csupán csak érdeklődtem, annyira azért nem tudom ezeket a dolgokat, mint például azt, hogy melyik a jobb CPU.
Az egyetlen 1,06 ghz-es egy magos processzor amiről tudok az Core 2 Solo U1300, ami egy mobil processzor.
A 2,8 ghz-es HT-as P4 socket 478-as
A Celereon D 775-ös.
Likelj egy dxdiag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!