Nincs hang, abszurd megoldással mégis?
Este kikapcsolom a gépet, reggel elindítom. Azt mutatja van hang, mégsem szólal meg. Szóval youtubenak sincs, rendszer hangok, se semmi.
Ha újra indítom a gépet, semmi se változik.
Egy megoldás van: Ha leállítom, és ha leállt hátul kihúzom a 3 hangbemeneti dugót, visszadugom, elindítom a gépet. Voálá van hang.
Ha újra indítom a gépet úgy, hogy van hang, megint jó a hang.
Ha leállítom simán, de pár percen belül elindítom a gépet újra van hang.
Ha leállítom és hagyom több, mint 10 percig pihenni, majd elindítom megint nincs hang.
Ez mégis mi a fészkes fene, vagy miért csinálja ezt?
"Ha leállítom simán, de pár percen belül elindítom a gépet újra van hang.
Ha leállítom és hagyom több, mint 10 percig pihenni, majd elindítom megint nincs hang. "
Ezeknél van hang alapból, úgy értelmezendő.
Ha megy a gép, kihúzom, újra bedugom azt a 3 dugót, nincs hang. Ha megy a gép, kihúzom őket, újra bedugom, újra indítom nincs hang.
Csak ahogy fent leírtam, úgy tudok hangot csinálni.
jó eséllyel érintkezési hiba, hogy ez most az alaplapnál jelentkezik vagy a hangszóró/fejhallgató esetében, nehéz megmondani, kéne egy csere darab és azzal próbálkozni.
Illetve még megnézheted a vezérlőpult-hang beállításoknál, mi van alapértelmezett-re állítva, lehet alapjáraton valami más, nem aktív forrást használna hangnak.
Értem, azonban ha még működés közben-ki be dugom, akkor nem megkéne szűnnie a hibának?
Nem azzal van baj, hogy ki-be kell húzgálni, csak nem értem miért 1 módszerrel megy csak a megjavítása.
Szóval ha nem jól érintkezik, ki-be dugom, megkéne javulnia.
Azonban csak akkor ha leállítom.
Ha menet közben feldugom a telefont azt érzékeli, ki be dugom a billentyűzetet érzékeli újra.
A hangot nem csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!