Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért van az, hogy megvan a...

Miért van az, hogy megvan a gépigénye, de mégis szaggat?

Figyelt kérdés

2016. márc. 23. 21:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Legfrissebb driverek?
2016. márc. 23. 21:28
 2/23 anonim ***** válasza:

3 lehetőség:

1.Nem megfelelő beállításokon játszasz ez esetben vedd kisebbre a felbontást és kapcsold ki az élsimítást.

2.Régi vagy rossz driver.Ilyenkor frissítsd a VGA driver-t,esetleg rakd újra a Chipset driver-t hátha jobb lesz.

3.Nem megfelelően optimalizálták a te konfig-odra.Nvidia vagy AMD-re jobban,vagy épp Intel-re vagy AMD CPU-ra jobban.

A gépigényeket meg pontosan nem lehet megállapítani,vagy túl vannak mérve vagy túl alacsonyra.Mind 2 esetben arra biztatják az User-t hogy vegyen új gépet,ez a marketing...

2016. márc. 23. 21:30
 3/23 anonim ***** válasza:
meg az sem mindegy, hogy a minimum vagy az ajánlott gépigény pl...
2016. márc. 23. 21:31
 4/23 anonim ***** válasza:
#3.Igen valahogy a 2 között lenne jó.Az ajánlott gépigényt el szokták mindig számolni.A minimum sok esetre arra elég hogy elinduljon.
2016. márc. 23. 21:33
 5/23 A kérdező kommentje:
Ha a kérdésből nem értetted utolsó,akkor csak annyit mondok hogy ajánlott gépigény.
2016. márc. 23. 21:33
 6/23 A kérdező kommentje:
3.*
2016. márc. 23. 21:34
 7/23 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől lehet.Játék közben ajánlatos monitorozni a memória telítettséget ,processzor kihasználtságot,és a vga hőfokot,vram kihasználtságot,processzor hőfokot.Ezen kívül lehet driver gond,valamint virágbolti játékoknál nem ritka az indokolatlan szaggatás.Érdemes minden felesleges háttérben futó szart is kikapcsolni amikor játszol,esetleg vírusírtót is mert az is bekavarhat.Ezen kívül jártam én már úgyis ,hogy ssd szaggatásaim voltak ugyanakkor amikor sima hdd-re raktam fel ugyanazt a játékot akkor nem volt,de ez fordítva is előfordult.
2016. márc. 23. 21:34
 8/23 A kérdező kommentje:

Úgy értem a kérdést,hogy a gépigénye megvan (ajánlott),de az fps-m nem ezt mutatja.

Cpu: amd x2 250 3ghz

Gpu: ati radeon hd 5670 1gb ddr5

4gb ddr3 ram

Tulajdonképpen payday-re,csgo-ra gondolok. Teszteket néztem a youtube-on,hogy hogyan teljesít a kártya,payday2-nél 60 fps-m lenne,max beállításokon,csgo-nál szintén.

2016. márc. 23. 21:39
 9/23 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de ez egy nagyon-nagyon régi konfig. És nagyon gyenge.
2016. márc. 23. 21:41
 10/23 A kérdező kommentje:
Az lehet,de a youtube-on a benchmark nem ezt mutatja a játékok terén.
2016. márc. 23. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!