Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pc fejlesztés, melyiket?

Pc fejlesztés, melyiket?

Figyelt kérdés

Jelenlegi konfig:fx 6300 & r9 270.

Egy i5-öt szeretnék ami elég erős lesz, ha később egy erősebb vga kerül a gépbe. Csak nem tudom, hogy egy i4690k vagy egy 6600k legyen (pcx-en egyárban van.). Alaplapból milyet ajánlanátok úgy 25k-ért? Minél olcsóbban szeretnék kijönni belőle.

2016. ápr. 28. 18:57
 1/2 Lord Hidan ***** válasza:

25ért Z lapot nem kapsz jót. Fontos a tuning neked? Ha nem akkor elég lenne egy B85 vagy H97es lap is és egy i5 6500 is.

4. generációra talán de csak kis tuningra. De akkor jobb táppal is számolj. Nem tudom hogy az van e neked ha már az fx is tuningos gondolom van

2016. ápr. 28. 19:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Ja,a táp az elég lesz.Így ahogy végignéztem a lapokat inkább gyűjtenék még 10k-t, és így már 35-ből tudnék venni egy Z-és lapot. Fontos lenne a tuning, mert egy darabig nem akarok processzort venni, és az fx6300 nem boldogna el egy gtx 980-al.
2016. ápr. 28. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!