Ezt a konfigurációt elcseréljem az Xbox one-ra?
Figyelt kérdés
amd fx 8320 8 magos processzor 3,5ghz , geforce gtx 960 2gb ddr5 oc vidikari, 8gb ddr 3 1600mhz ram , 1 tb vinyó, 600 w táp! Ezt a számítógépet adnák érte.2016. ápr. 23. 08:00
1/16 ThodEE GoD válasza:
Veszel egy 120Gb-s SSD-t ebbe a konfigba és van egy egész jó szgéped, főleg ha az a 600W os táp egy minőségi darab, és ha gyengének érzed vehetsz bele jobb VGA-t, nem kell chippelni ha nincs pénz eredeti játékra.
Mint kiderült én szgép párti vagyok, szerintem jobban jársz a géppel :)
2/16 anonim válasza:
Ne cseréld.Rzzel a kártyával bármilyen mai játékot tudsz medium/high grafikán 60fps-ben tolni 1080p-n.A One sokszor a 900p 30fps-t sem tudja tartani.
3/16 anonim válasza:
Már xbox játékokat is tudsz futtatni win10-en, szóval ez nem lehet kérdés.
4/16 Lord Hidan válasza:
Ha jó alaplap van alatta és a táp se ócska 600w-os akkor cserélném
5/16 anonim válasza:
Dehogy cseréld el. Van egy erős géped. Miért költenél 2x annyit a játékokra, mikor pc-n szinte fele annyiba kerül. Persze ha torrentezel akkor meg pláné ne cseréld.
6/16 ThodEE GoD válasza:
Kár hogy a kérdés ellent mond a leírás utolsó mondatával, nemcsoda ha nem olyan választ kap amire várt xxD
8/16 anonim válasza:
Nem értem, hogy lehettek ennyire retardáltak... Elolvastátok a kérdést? házifeladat kész? Nem bírjátok felfogni, hogy nincs gépe? egy Xbox One-ja van amit el akar cserélni a fenti gépre. Kérdező: igen, cseréld el.
9/16 anonim válasza:
A másik, a számítógépről részletes leírás van, az xBox one-ról semmi, nyilván mert nem az övé.
10/16 anonim válasza:
B+ az Xbox One-ról mit írna? Azt, hogy a tetején balról, középen van egy 0,5cm-es karc? Vagy mit? Az utolsó mondtatban ott van, hogy :"Ezt a számítógépet adnák érte." Más adná NEKI ezt a gépet! Nem fordítva. De most komolyan ilyenek jönnek fel erre az oldara + még válaszolgatnak is. Nem bírod értelmezni amit olvasol. Menj vissza az iskolába még... Nem értem hogy lehet valaki ennyire sötét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!