Így működni fog? (Xbox 360 kábel)
Figyelt kérdés
Ugye van ez a Xbox 360 Play and Charge kit és ahoz jár egy akumlátor de ha én csak maga a kábelt veszem meg és marad az elem benne akkor is fogom tudni pc-n használni ?
Válaszokat előre is köszönöm !
2016. ápr. 20. 18:05
1/5 anonim válasza:
Tegnap (vagy mikor) már írtál ki egy kérdést, ezzel kapcsolatban... akkor már válaszoltam, hogy mi kell ahhoz, hogy PC-hez csatlakoztats egy Xbox 360 kontrollert. Lehet, hogy még nem olvastad a 2. válaszom... vagy egy retardált vagy aki még fogyatékos is és nagyon nem tudsz olvasni, vagy megérteni amit olvasol....
2/5 anonim válasza:
Egyébként nem B+, ez nem fog működni!!!!
3/5 A kérdező kommentje:
Először is nyugodjál le a p***ba. :) !! Másodszor most olvastam el amit az előző kérdésemhez írtál. Harmadszor lennél olyan szíves és küldenél egy linket arról a kib*szott vevő egységről ? (Köszönöm). Mellesleg ha nem értenéd nekem van egy VEZETÉK NÉLKÜLI xobox 360 kontrollerem, és azt szeretném csatlakoztatni a pcm-hez lehetőleg valamilyen kábellel, ez lehetséges vagy vennem kell egy olyan kontrollert amibe alapból benne van egy USB-s kábel ?! :)
2016. ápr. 20. 20:29
4/5 anonim válasza:
Majd máskor olvasd el az előző kérdéshez írt válaszokat, utánna írd ki a kérdést... nem gond. Szóval, ha vezeték nélküli akkor csak vevőegységgel tudod csatlakoztatni. Itt van: [link]
Innen tudod megvenni: [link]
Vagy máshonnan, ha kontroller nem kell. Ugyanitt (konzolvilág.hu) találsz még vezetékes kontrollert is.
5/5 anonim válasza:
Egyébként én megértem, hogy van egy vezeték nélküli kontrollered de ha nincs hozzá Play and Charge Kit-ed akkor az elég rossz... Én azt ajánlom, hogy vegyél egy vezetékes kontrollert és azt csak be kell dugni a PC-be és játszhatsz is. Vezetéken kapja az áramot, rezeg stb... Nem lesz +költség. VISZONT: Ha egy vevőegységet veszel akkor továbbra is elemekre kell költened a pénzed, lehet, hogy bírja egy ideig de akkor is idegesítő mikor már kikapcsol a kontroller, meg villog a kezedben. Ha mégis a vevőegység mellett döntesz akkor mindenféleképpen kell egy Play and Charge kit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!