Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Rutert muszály a szolgáltatótó...

Rutert muszály a szolgáltatótól venni?

Figyelt kérdés
Bementem ma ahoz az internetszolgaltatohoz amelyik be van kötve a tarsashazba. Elem nyomtak egy listat a fizetendő dolgokrol. Az haggyám hogy csak a legdragabb csomagot emlitették . Nem is mondtak hogy kicsi is van holott jeleztem hogy ez borsos ár de meg ki jell fizessek 45 000 ft a ruterjukert. Ha sima d linkeset veszek az nem jo ?
2016. ápr. 22. 03:10
 1/5 BM-Striker ***** válasza:

Melyik szolgáltató?

Nálunk sem T-Com sem a Digi nem kért külön munkadíjat.

2016. ápr. 22. 03:16
 2/5 BM-Striker ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy van-e opció simán csak modemre.
2016. ápr. 22. 03:17
 3/5 P.O.C. ***** válasza:
100%

Melyik szolgáltató ez?

Egyébként valóban van olyan szolgáltatás, ami csak a saját routerükön keresztül működik. Pl ami koax kábelen jön vagy optikai kábelen jön. Vagy a sima telefon vonalas ADSL esetén is, bizonyos internet alapú kiegészítő szolgáltatások (pl.: IP TV, VoIP telefon).

Olyat viszont még nem hallottam, hogy ilyen drágán mérnék a saját eszközüket. Sőt a legtöbb szolgáltató ingyen hozza, ami vagy a tiéd marad, vagy a szolgáltatás végével vissza is kell adni.

2016. ápr. 22. 03:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha jól sejtem nem routert hanem modemet kell venned. A legtöbb szolgáltatónak kifizetni csak akkor kell, ha te hibádból tönkremegy, vagy a szerződés felbontasat követően nem adod vissza. Azt tudom elkepzelni, hogy nincs hűség idő, és letétet kérni. Kevés az infó, ahhoz hogy segíteni tudjunk.
2016. ápr. 22. 04:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy éves hűség bevállalásával általában jön az alacsonyabb havi díj, az ingyenes bekötés, és modem (wifiképes router is egyben). Teljes árajánlatot kérjél, hűséggel, hűségidő nélkül, csomagok stb. Utána térjünk vissza rá! Ja és még egy fontos dolog. Magentáéknál konkrétan online olcsóbban tudod megkötni a szerződést, mint az üzletben!!! (4000 vs 7000-es ajánlat) vicc, de erre is figyelni kell!!!
2016. ápr. 22. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!