Retina Macbook Pro-ból elég lehet a 128 SSD, ha ennyi adatom van, mint ami a linkelt képen?
Illetve a D-ről vonjunk le még 20-at, mert azok csak ideiglenes fájlok, na meg OS X gondolom nem foglal 30 giga helyet, mint Windows a C-n jelenleg.
Azért 65K Ft nem elhanyagolható különbség.
Ennél több adatot azon sem fogok tárolni valószínűleg. Főleg doksik, illetve alkalmazások.
OSX sok helyet használ.
Munkahelyen egy 160gb-os iMac-an pl állandó helyhiány van.
Ja, azt kihagytam, hogy lehet hozzá sd kártyát venni :)
Ha elég lenne rendszernek, doksiknak és alkalmzásoknak a 128 GB, akkor inkább költeném másra a fennmaradó összeget.
De gondolom azon az iMac-en vannak helyigényes munkaprogramok, ha nem tévedek.
Enyémen meg kb. az alap OS X-es appok, pókerkliensek, szövegszerkesztők, böngészők, egyetemi doksik, előadások, néhány 100 kép.
Mindenképpen kevés lesz a 128gb.
Ne a Windows-ból indulj ki.
Értem. Én is egyébként a 256-ra szavazok, úgyhogy valószínűleg az lesz.
8GB RAM még elég ugye? :D
128 giga az elég karcsú. Csak akkor működhet, ha lesznek olyan adatok, amiket nem muszáj a gépeden tárolni, hanem pl.: külső vinyó, vagy pendrive, vagy memóriakártya, vagy online elérhető tárolók google- drive, vagy valami hasonló.
Jobb a 256 gigás, de egyértelmű, hogy az az árrés ami a kettő között van, az elég sok.... bár hosszútávon megfizetődő lenne, de hozzáteszem, hogy te is rendelhetsz majd később hozzá egy nagyobb vinyót, és kicserélteted, ha gond lenne.... persze azt az árat nem tudom megmondani, hogy mennyi lesz. Idővel biztosan olcsóbb lesz.
Én ha vennék, akkor 256 gigásat választanám.
Sőt ismerve magamat, inkább gyűjtenék az 512 gigásra, úgyis egyszer fizetem meg:)
#7 Sajnos a Macbookok nem bővíthetőek, legalábbis a Retina Pro nem, mivel minden integrálva van :)
Valószínűleg a 256-os mellett fogok dönteni. Emellett használok majd SD-kártyát, és külső HDD-t is.
Szerintem a 256-on kényelmesen elleszek. Zenét a lejátszóra teszem, filmeket HDD-re, vagy asztalira, ha meg bírom szerelni :D
Ment a zöld mindenkinek, köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!