Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a baja a gépnek, miért áll le?

Mi a baja a gépnek, miért áll le?

Figyelt kérdés

Battlefield 4 közben, de más játékoknál is ha feljebb teszem a grafikát, akkor véletlenszerűen egyszercsak fekete képernyő, hang még megy, de a kép nem jön vissza és újra kell indítanom a gépet. A legalacsonyabb grafikán is képes ezt csinálni, pedig szerintem bőven futnia kéne jobb grafikával is. De mit mondtam, ez más játékoknál is megtörténik.

A VGA-t nem rég cseréltem, azóta vannak ezek a problémák, véleményem szerint nem elég erős a táp, azt kéne lecserélni, de nem vagyok benne biztos, mivel nem értek hozzá.. Esetleg valahogy be lehetne állítani, hogy ne vegyen fel olyan sok áramot low grafikán, vagy úgy se menne?

A gépem:

Intel core i5 750

4GB RAM

Sapphire Radeon HD6970 2GB

400 Wattos FSP táp

Hozzáteszem, a tápon a VGA-nak 2x6 pines csatlakozó volt, én az egyiket kicseréltem egy 8 pinesre, mivel a VGA-hoz az kellett.

A gépet tegnap telepítettem újra, elvileg minden driver teljesen friss. Egy olyan probléma viszont van, hogy a kártya 6970-es, de az előző tulaj 6950-es bios-t tett rá. Ez nem tudom mekkora probléma.. Egyébként akkor kapcsol le, amikor 99%-on dolgozik játék közben, ha lejjebb veszem, akkor lemegy 70-80%-ra, de egyszerűen nem hiszem el, hogy pl CS:GO-nál közepes beállítások mellett ilyet csinál, amikor az nem is egy hű de jó grafika.

2016. ápr. 21. 17:31
 1/3 anonim ***** válasza:
A tünetek alapján kevés a tápd, elég sokat fogyaszt az a videokártya, ahhoz már kell egy komolyabb táp
2016. ápr. 21. 17:39
 2/3 Trevor. ***** válasza:
Kevés lesz a táp a videokártyának. 250W nagy falat tud lenni egy 400-as tápnak, főleg, ha osztva van a +12V-os ág.
2016. ápr. 21. 18:13
 3/3 anonim ***** válasza:
2#, az osztott ág előny ha modern tápegységről van szó.
2016. ápr. 21. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!