Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baja a gépnek/játék...

Mr.Kütyü kérdése:

Mi lehet a baja a gépnek/játéknak?

Figyelt kérdés

a gépen nem épp gyenge, eddig minden játékot vitt 1080p-be maxon 60fps-el stabilan.

ma elővettem a régen nem játszott gta-5ömet és kb 10fps-el szaggatott, és ez nem minden!

A gépen úgy viselkedett mintha nem lenne játék, vagy nem tudom, mert se a proci nem melegedett fel 38 fokról, sem a videókártya 39fokról.

Fullscreenben játszottam, a videókártyámat "monitoroztam" és a memory clock alapjáraton ment (amikor mondjuk az asztalt nézem) mintha nem terhelné meg magát a gép hogy jól teljesítsen a játékban.

Persze egyből leteszteltem másik játéknál s, ott teljesen jól működött

2016. márc. 29. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért, jó lenne tudni a géped adatait.
2016. márc. 29. 18:06
 2/5 A kérdező kommentje:

most nézem.. mostmár más játékon is fura.... lehet videókártya driver?

i7 4770

16gb ram

gtx 970 xtreme gaming

2016. márc. 29. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges. Hanyas verziójú a driver?
2016. márc. 29. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Éppen a napokban tudtam megoldani egy ehhez hasonló problémát. Ha jól emlékszem talán az is ugyanilyen volt, vagy nagyon haosnlított ehhez.

A problémát az okozta, hogy a vezérlőpultban a gép takarékos/környezetbarát/eco módra volt állítva, a BIOS-ban pedig Performance-ra, emiatt elkezdett szaggatni a gépe az illetőnek...

Ha érdekel a konkrét eset, akkor belinkelhetem...

2016. márc. 29. 19:08
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönm megoldva! :) a legújabb driver van rajta
2016. márc. 29. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!