Mi lehet a baja a gépnek/játéknak?
a gépen nem épp gyenge, eddig minden játékot vitt 1080p-be maxon 60fps-el stabilan.
ma elővettem a régen nem játszott gta-5ömet és kb 10fps-el szaggatott, és ez nem minden!
A gépen úgy viselkedett mintha nem lenne játék, vagy nem tudom, mert se a proci nem melegedett fel 38 fokról, sem a videókártya 39fokról.
Fullscreenben játszottam, a videókártyámat "monitoroztam" és a memory clock alapjáraton ment (amikor mondjuk az asztalt nézem) mintha nem terhelné meg magát a gép hogy jól teljesítsen a játékban.
Persze egyből leteszteltem másik játéknál s, ott teljesen jól működött
most nézem.. mostmár más játékon is fura.... lehet videókártya driver?
i7 4770
16gb ram
gtx 970 xtreme gaming
Szia! Éppen a napokban tudtam megoldani egy ehhez hasonló problémát. Ha jól emlékszem talán az is ugyanilyen volt, vagy nagyon haosnlított ehhez.
A problémát az okozta, hogy a vezérlőpultban a gép takarékos/környezetbarát/eco módra volt állítva, a BIOS-ban pedig Performance-ra, emiatt elkezdett szaggatni a gépe az illetőnek...
Ha érdekel a konkrét eset, akkor belinkelhetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!