Ez a videokartya jo lenne ebben a configban?
AMD A10 5800K 3.8GHz
Asus FM2A55-M
4x2GB 1600MHz memoria
500GB HDD 7200RMP 16MB
Corsair Cx500W
Coolteck k5 3.0
Halottam hogy van max kihasznalosaga a procinak. Nos akkor hogy is van ez? raprobaltam keresni hogy melyik az a videokartya de nem talaltam semmi komolyat csak hogy egy gyereknek is hasonlo configja volt mint nekem + egy r9 270x videokartyaval
#10 80 fok normális, egy olyan káratyánál, ahol úgy van beállítva hűtés, hogy minél halkabb legyen.
Én is így állítom be a VGA hűtését a saját kártyáimon, hogy 80 fokig kis fordulatszámon pörögjön.
Az hogy egy felhasználónak nem teszik a gyári ventilátor vezérelési profil, nem jelenti azt, hogy nem szabad olyat venni.
Huhhaaa :D Kaptam ide valasz en rendesen :P Na akkor most mivan milyent vegyek? Mert ugye AMd proci es lap gondoltam akkor a kartya is az legyen. Szoval akkor az R9 270x nem jo? Az uj neve az R7 370. Akkor legyen R7 370?
Viszont irta valaki hogy draga ... igen mondjuk nem ertek anyira hozza de az GTX960 nak 128bites de amit en linkeltem az 256volt. Szoval nem ertem :P
A következők közül válassz, ezek erősorrendben:
GTX750ti - GTX 950 - GTX 960
r9 270x vagy r7 370 - R9 380
Gyártók közül: MSI, SAPPHIRE, EVGA, akiket bátran merek ajánlani, mert őket hellyel-közzel megtapasztaltam már.
A GTX950 erősebb, mint R7 370 (ami R7 265/HD7850 ugyanolyan GPU-ra épülő erősebb de kisebb fogyasztású változata), és csak minimálisan drágább(+4k Ft).
270x-et csak használtan érdemes venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!