Ez a videokartya jo lenne ebben a configban?
AMD A10 5800K 3.8GHz
Asus FM2A55-M
4x2GB 1600MHz memoria
500GB HDD 7200RMP 16MB
Corsair Cx500W
Coolteck k5 3.0
Halottam hogy van max kihasznalosaga a procinak. Nos akkor hogy is van ez? raprobaltam keresni hogy melyik az a videokartya de nem talaltam semmi komolyat csak hogy egy gyereknek is hasonlo configja volt mint nekem + egy r9 270x videokartyaval
Az r9 270x teljesen jó emellé az APU (proci) mellé.
Az erősebb kártyákkal az lenne már a helyzet, hogy ahol a kártya mondjuk 80% terhelésen fut, ott a procid már 100%-on, tehát nem tudod hasznosítani az erejét kellően. Hozzáteszem, a procid húzható, de maximum egy r9 280 körüli kártyát tudnál kijárattatni vele. A 270x annál csak egy picivel "gyengébb", de full hd játékhoz teljességgel elegendő (nekem is ilyen van, highon és full hd-n vígan megy a witcher 3, fallout 4, gta V)
Annyi kiegészítéssel élnék, hogy a procid viszont nem biztos hogy a magas grafikus igényű alkalmazásokhoz is highon vagy ultrán elég lesz.
A8-6500-al pl a gta 5 full hd-n low-mediumon ment, i5 4460-al viszont már akadás mentesen tud dolgozni az r9 270x vga-val highon.
A teljesség igényéhez ez is hozzátartozik.
#5 Drága. Ennyiért GTX960 is van már.
270x kifutott kártya, most az r7 370 van helyette
Az R7 elnevezés ne tévesszen meg, ugyanarról a cuccról van szó.
Az drágább, és a GTX960-nak nem kell különösen jó hűtés 120w -os TDP mellett.
Azére linkeltem pont ezt , mert olcsóbb, mint az említett 270x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!