Arnyek1998 kérdése:
Mi a véleményetek az Intel Core 2 Quad (CPU) és az Nvidia GeForce GT630 kombinációról?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Processzort szeretnék cserélni és a véleményeteket szeretném kérni. Jelenleg egy Socket 774LGA alaplapom van, egy C2D E4500-as procival, és a fent említett VGA-val, megérné-e csak a procit fejleszteni, vagy a VGA-t is kellene? Főként cs:go, esetleg assassins creed, cod, és a Stronghold Crusader nevű játékhoz kellene.2016. ápr. 19. 15:58
11/14 MGéza válasza:
De egyébként meg, 20E árban inkább ne vegyél:
12/14 A kérdező kommentje:
Elvileg ez az alaplapom típusa: Dell Inc. 0KP561 (CPU).
2016. ápr. 19. 19:06
13/14 MGéza válasza:
Az baj. Ha jól láttam, ez egy speciális dell lap, ami csak dual core procikat fogad:
Érdemes ilyen formán platformváltásban gondolkodni. Amit a procira gyűjtesz tedd félre ezt passzold el és egy alap amd kijön 40ezer körül, lap+proci+mem kombót érve ez alatt.
14/14 A kérdező kommentje:
Na az király, látom most már Én is. :@ Köszönöm a segítséget, így legalább nem adtam ki feleslegesen pénzt. :)
2016. ápr. 19. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!